Nepředávkoval jsem se, vzkazuje Krampol z nemocnice. Herec nestojí o rádoby senzace

Jiří Krampol promluvil o svém zdraví

Jiří Krampol (85) je poslední týdny v nemocnici zřejmě častěji než doma. Redakce Showtime herce vyzpovídala a zjistila, jak to bylo s jeho údajným předávkováním léky a odvozem na pohotovost.

Redakce Showtime CNN Prima NEWS herce naposledy navštívila v nemocnici Na Františku během ledna, kdy měl potíže s chůzí. Po propuštění do domácího léčení byl však Jiří Krampol za krátkou dobu opět převezen do nemocnice, tentokrát na Karlovo náměstí, kvůli nebezpečné slabosti, kterou měly způsobit prášky na spaní. Nyní je opět v nemocnici Na Františku, a to kvůli potížím s plícemi. Co se tedy přesně stalo a jak se hercovi momentálně daří?

Přečtěte si také: Jiří Krampol se zamiloval do výrazně mladší ženy. Čeho se bojí jeho blízcí?

„Já mám bohužel od dětství v háji průdušky a mám i špatné plíce. To měla maminka a všechny tety, brácha, vnoučata, syn. Prostě je to prokletí, no,“ řekl pro Showtime Jiří Krampol, o jehož zdravotním stavu koluje spousta informací. Doma ho měla údajně najít jeho známá a psalo se dokonce o tom, že se předávkoval. „Já jsem se, prosím vás, nepředávkoval. Za prvé, Xanax není prášek na spaní, to není jako Neurol. Vzal jsem si jeden a půl a asi jsem měl zřejmě nějakou indispozici, takže jsem usnul. A kamarád, Honza, protože se o mě bál, tak mě nechal odvézt do nemocnice,“ vysvětlil herec.

Mohlo by vás zajímat: Krampol prozradil, proč si vzal Xanax. Potřeboval jsem se uklidnit, popsal detaily z nemocnice

A jak se aktuálně cítí? „Teď se cítím celkem dobře. Byl jsem unavený před chvilkou, protože dneska jsem začal rehabilitovat, dopoledne jsem chodil tady... A cvičím tady, abych se hýbal, protože to ležení je hrozné. Ještě jsem s profesorem Špačkem nemluvil, ale říkal, že ten post zápal plic musíme doléčit,“ vysvětlil Krampol, kterého mimo jiné trápí také, jak sám uvedl, chronické selhání srdce. „To je choroba, kterou mám už asi patnáct let, a to je spojené s ledvinami. Takže když piju hodně, tak to odnese srdce, když piju málo, tak to odnesou ledviny, takže doktoři hledají ten poměr, aby to bylo vyrovnané. Pokud možno, aby to bylo co nejmenší zlo,“ uvedl na pravou míru herec. Co ho nejvíce trápí a za co utratil poslední peníze? I to se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Zavzpomínejte také na loňskou oslavu 85. narozenin Jiřího Krampola:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.