Celebrity

15. května 2022 09:45

David Laštovka

Na seznamce bych muže nehledala, tvrdí Gondíková. Jak si užila natáčení na Kanárech?

Seznamka - upoutávka

V dnešní internetové době představuje najít vhodného partnera pro mnohé velký problém. A právě o tom pojednává český film Seznamka s Jiřím Langmajerem v hlavní roli. Jak to mají jeho herečtí protagonisté s navazováním vztahů? Podala si někdy Adéla Gondíková nebo Zuzana Kajnarová inzerát na seznámení?

Například herečce Zuzaně Kajnarové osud toho pravého muže přihrál. Po nevydařeném vztahu s kolegou Martinem Písaříkem našla životní štěstí po boku hudebníka a moderátora Romana Říčaře. V roce 2010 se za něj provdala, o rok později se jim narodila dcera Rozárka a dva roky nato pak syn František. Hledat partnera přes seznamku tak nikdy nemusela.

„Pokud bych byla hodně dlouhou dobu sama a neviděla jiné možnosti, možná bych to snad i zkusila, ale nejsem toho fanda. Vždycky jsem preferovala osobní kontakt, a to v čemkoliv. Je mi to bližší. Nemám ráda ani telefonní nebo e-mailovou komunikaci. Na druhou stranu chápu, že někteří lidé třeba nemají příležitost, a tak se seznamují na internetu. A i tam to může klapnout,“ prohlásila Kajnarová pro deník Blesk.

Langmajer se kvůli roli musel naučit tančit a surfovat

Podobně smýšlí také Adéla Gondíková. „Mám mnoho přátel, kteří se tímto způsobem seznámili a někteří se i vzali, tudíž proti tomu určitě nic nemám. Já bych ale muže přes seznamku asi nehledala,“ uvedla v rozhovoru pro MF DNES Gondíková, která není ani příznivcem sociálních sítí. Ve filmu Seznamka si zahrála manželku Jiřího Langmajera, kterého si v roce 2019, tedy tři roky po natáčení, opravdu vzala za muže.

Několik dní se natáčelo na Kanárských ostrovech, čas na odpočinek prý ale nebyl. „Spíše to pro nás bylo velmi příjemné zpestření. Přestože jsme tam s Jirkou oba měli hlavní role, měli jsme jen jeden společný natáčecí den. Jak to tak bývá v komediích, manžel se manželce moc nevěnuje a je to velmi pěkně zapletený příběh,“ přiblížila něco málo z děje Adéla.

Jiří Langmajer, který ve filmu hraje šéfa seznamky, se kvůli roli musel naučit i tančit. „Snažil jsem se z toho vykroutit, ptal jsem se režisérky, proč to tam chce. Odpověděla, že je to prostě hezké a bez možnosti další diskuse mě poslala k choreografovi,“ vylíčil na premiéře s úsměvem herec. Dalším náročným úkolem bylo surfování. S ním se vypořádal po svém. „Ležel jsem na prkně jako lachtan a dělal, že to umím,“ dodal Langmajer.

Letní romantickou komedii o fenoménu dnešní doby – internetové seznamce – můžete sledovat v neděli 15. května ve 20:15 na FTV Prima. Tvůrci se inspirovali skutečnými zážitky a historkami při seznamování mužů a žen. Kromě již zmíněných herců v dalších rolích uvidíme například Jaroslavu Obermaierovou, Šárku Vaculíkovou, Ladislava Hampla, Martina Krause, Lukáše Pavláska, Marii Doležalovou nebo Ivu Kubelkovou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.