Zdraví a nemoci

18. května 2023 08:40

Komerční sdělení

Zdraví a úspory: Jak pečovat o své zdraví a zároveň ušetřit?

Je to už 6 let, co se mým stálým společníkem stala nemoc diabetes. Nebudu zastírat, začátky byly náročné, ale naučila jsem se s ní žít a překonávat výzvy, které s sebou přináší.

Naštěstí mám partnera, který mi pomáhá, na lékárnu Dr. Max se při každodenní péči o sebe můžu spolehnout. Ještě před šesti lety by mě nenapadlo přemýšlet nad tím, do které lékárny zajdu. Až jako diabetička jsem zjistila, jak důležité je správně vybrat a jaké výhody to pro mě může mít. Zkrátka chodím do lékáren Dr. Max, protože s Kartou výhod mám až polovinu léků bez doplatku. A to opravdu pociťuji. Další velké plus jsou měsíční slevy a akční nabídky. Myslím, že většina diabetiků ví, o čem mluvím – když se můžete spolehnout na kvalitní péči bez další zbytečné finanční zátěže, je to obrovská úleva. Pokud si své léky na diabetes vyzvedávám s Kartou výhod Dr. Max ušetřím 4 774 Kč za rok. To už není zanedbatelná položka.

Náklady na léčbu diabetu a s ní spojených problémů mohou být vysoké, a tak vítám každou úsporu, kterou mi lékárna Dr. Max umožňuje. Díky tomu pak můžu investovat víc prostředků do dalších aspektů mého zdraví, jako jsou zdravá strava, cvičení, či kvalitní kosmetiku. V tomhle ohledu často spoléhám na vlastní značku Dr. Max. Ať si kupuji přípravky na kašel, proti bolesti nebo sladidla, vitamíny, minerály, různé masti a čaje, dostávám lékárnou garantovanou kvalitu za férovou cenu. Mezi tyto produkty patří také kosmetika a pomocníci, které speciálně my diabetici oceníme. Například škrabky na nohy nebo hydratační krémy s ureou pro opravdu intenzivní péči o kůži. A když nemám zrovna cestu kolem lékárny, nakoupím na e-shopu www.drmax.cz, kde pro přihlášené klienty mají vybrané druhy dopravu zdarma při nákupu nad 250 Kč.

Tip na produkty:

Krém na nohy pro Intenzivní hydratační péče pro suchou, popraskanou a namáhanou pokožku chodidel Dr.Max Foot Cream 25% Urea 50 ml.

Organická forma hořčíku pro lepší vstřebávání v organismu obohacená o vitamin B6 Dr.Max Magnesium B6 Premium 100 mg 50 tablet.

* Uvedená úspora je výše celkové slevy získané s Kartou výhod Dr. Max za všechny nákupy v lékárnách Dr. Max v roce 2022. Sleva je vypočítána oproti ceně pro zákazníky bez Karty výhod Dr. Max. U předmětné Karty výhod Dr. Max byly za rok 2022 evidovány opakované výdeje léků na na diabetes 4 774 Kč, jejichž výdej je vázán na lékařský předpis. Uvedený pacientský příběh a fotografie je ilustrativní


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.