Zdraví a nemoci

18. května 2023 08:40

Komerční sdělení

Zdraví a úspory: Jak pečovat o své zdraví a zároveň ušetřit?

Je to už 6 let, co se mým stálým společníkem stala nemoc diabetes. Nebudu zastírat, začátky byly náročné, ale naučila jsem se s ní žít a překonávat výzvy, které s sebou přináší.

Naštěstí mám partnera, který mi pomáhá, na lékárnu Dr. Max se při každodenní péči o sebe můžu spolehnout. Ještě před šesti lety by mě nenapadlo přemýšlet nad tím, do které lékárny zajdu. Až jako diabetička jsem zjistila, jak důležité je správně vybrat a jaké výhody to pro mě může mít. Zkrátka chodím do lékáren Dr. Max, protože s Kartou výhod mám až polovinu léků bez doplatku. A to opravdu pociťuji. Další velké plus jsou měsíční slevy a akční nabídky. Myslím, že většina diabetiků ví, o čem mluvím – když se můžete spolehnout na kvalitní péči bez další zbytečné finanční zátěže, je to obrovská úleva. Pokud si své léky na diabetes vyzvedávám s Kartou výhod Dr. Max ušetřím 4 774 Kč za rok. To už není zanedbatelná položka.

Náklady na léčbu diabetu a s ní spojených problémů mohou být vysoké, a tak vítám každou úsporu, kterou mi lékárna Dr. Max umožňuje. Díky tomu pak můžu investovat víc prostředků do dalších aspektů mého zdraví, jako jsou zdravá strava, cvičení, či kvalitní kosmetiku. V tomhle ohledu často spoléhám na vlastní značku Dr. Max. Ať si kupuji přípravky na kašel, proti bolesti nebo sladidla, vitamíny, minerály, různé masti a čaje, dostávám lékárnou garantovanou kvalitu za férovou cenu. Mezi tyto produkty patří také kosmetika a pomocníci, které speciálně my diabetici oceníme. Například škrabky na nohy nebo hydratační krémy s ureou pro opravdu intenzivní péči o kůži. A když nemám zrovna cestu kolem lékárny, nakoupím na e-shopu www.drmax.cz, kde pro přihlášené klienty mají vybrané druhy dopravu zdarma při nákupu nad 250 Kč.

Tip na produkty:

Krém na nohy pro Intenzivní hydratační péče pro suchou, popraskanou a namáhanou pokožku chodidel Dr.Max Foot Cream 25% Urea 50 ml.

Organická forma hořčíku pro lepší vstřebávání v organismu obohacená o vitamin B6 Dr.Max Magnesium B6 Premium 100 mg 50 tablet.

* Uvedená úspora je výše celkové slevy získané s Kartou výhod Dr. Max za všechny nákupy v lékárnách Dr. Max v roce 2022. Sleva je vypočítána oproti ceně pro zákazníky bez Karty výhod Dr. Max. U předmětné Karty výhod Dr. Max byly za rok 2022 evidovány opakované výdeje léků na na diabetes 4 774 Kč, jejichž výdej je vázán na lékařský předpis. Uvedený pacientský příběh a fotografie je ilustrativní


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.