Celebrity

5. července 2024 08:42

Josef Šťastna

Odvážná Emma Smetana v Karlových Varech: Ukázala hříšný model

Zpěvačka a bývalá moderátorka Emma Smetana (36) patří k lidem, kteří se nebojí zaujmout. V Karlových Varech se jí to povedlo na jedničku, fotografům se předvedla v sexy body.

Model, ve kterém se zpěvačka po boku svého přítele Jordana Haje objevila v Karlových Varech, na běžnou pouliční procházku nepatří. Emma Smetana ale měla domluvené focení v korzetovém body, tak si řekla, že ulici jen tak rychle přejde. Pohledy mužů, které se podařilo fotografům deníku Blesk zachytit, ale ukazují, že tento pokus rozčeřil i hodně uvolněnou festivalovou náladu.

Pokud by se takto vymóděná Emma objevila někde na divokém večírku, nikdo by neřekl ani popel.  Jsou místa, kam se erotické prádlo hodí. Pak jsou místa, kde ženy chtějí vypadat jako dámy - například jde právě o prostranství před hotelem Pupp. Ale Emma všem na Instagramu vysvětlila, že pouze přebíhala ulici.

Emma tvrdí, že šla jen kousek

„Tohle je dokonale absurdní. Ušla jsem dvacet kroků ze studia Esquire do kuchyně Puppu, abychom s Benediktem Renčem, Jordanem Hajem a Markem Jarkovským udělali pár fotek k blížícímu se vydání videoklipu Love is Blind. Žádná kolonáda, žádný skandál a paparazzi to moc dobře vědí,“ uvedla Emma ve stručném vyjádření.

Podívejte se také na rozhovor s Jordanem Hajem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.