Jordan Haj ve Varech: Téhle zemi se ze mě podařilo vymlátit automatickou vřelost

KVIFF: Jordan Haj ve Varech

Muzikant Jordan Haj (35) dorazil na Campari party v Karlových Varech v dobré náladě. Jak sám prozradil, přijel až v pondělí, a tak ještě netrpěl společenskou únavou. Promluvil o svém dospívání, rodině a také nových projektech. Jak moc se změnilo jeho vnímání světa?

Jordan Haj žije v České republice už patnáct let. Jako hudebník se přirozeně často vyskytuje na večerních akcích. Jak ale vzpomíná na svou úplně první party? „Když mi bylo patnáct, tak jsem ještě žil v Izraeli a měl jsem kamaráda - ruského Žida, který slavil osmnáctiny v takovém atomovém krytu pod jeho barákem na sídlišti. A Rusové připíjejí na každý rok, tak jsem do sebe dal osmnáct panáků vodky. A pak už to bylo hodně špatný všechno, dostával jsem se z toho asi čtyři dny,“ vzpomínal teď už se smíchem rodák z Izraele.

On sám se ve výchově svých dcer snaží být vyvážený. „Musíte to v té domácnosti tak trochu střídat. Jeden něco zakáže, druhý to umírní, ale držíme basu. Jsme hrozně takoví sehraní rodiče v tomhle. Z toho mám třeba radost, to je fakt krásný a není to samozřejmost, jsem zjistil,“ prozradil partner zpěvačky Emmy Smetany.

Mohlo by vás zajímat: Emma Smetana o Jordanovi: Bratranec mě před ním varoval. Jak to mají se svatbou?

Doufám, že jsem se moc nezměnil

Kdyby měl dvojnásobný tatínek porovnat své staré já s tím současným, doufá, že se příliš nezměnil. „Asi jsem byl větší takový Mauglí, když jsem byl mladý. Když jsem přijel do Česka před patnácti lety, tak jsem byl takový jako naivně nadšený z každé konverzace s každým člověkem a hrozně jsem jako ospravedlňoval všechno zlé v lidech a byl jsem takový malinký Ježíš Kristus. A to už asi fakt jako vůbec nejsem. A to se podařilo tady té východoevropské zemi ze mě tak trošku vymlátit. Taková ta jako úplně automatická vřelost a otevřená náruč vůči všemu. Myslím si, že pořád se snažím, ale už to není tak, jak to bylo,“ dodal hudebník, který aktuálně pracuje na nové desce.

Když zrovna neskládá a nenahrává hudbu, snaží se věnovat své ženě a dvěma dcerám. „Snažíme se najít si chvíle, třeba ty rodinný, nezvedat u toho telefony a neřešit všechny ty věci, co naše dcery nebaví poslouchat, že řešíme,“ uvedl Jordan. Ten dále prozradil, že je čeká tak trochu pracovně-rodinná dovolená ve Francii. Jeho žena Emma Smetana tam totiž bude moderovat Český dům na olympiádě. „Já a naše dcery tam pojedeme jenom tak s ní. Takže mně začne taková třítýdenní dovolená v Paříži s dětma, na což se strašně těším, protože Paříž beru jako takový druhý domov. A pak si to možná prodloužíme ještě někam v rámci Francie, třeba k moři,“ dodal na závěr muzikant.

Emma Smetana odpovídala v pořadu 30+ Otázek. Co na sebe a partnera prozradila?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.