Emma Smetana má recept na šťastnou rodinu: Nebrat věci vážně a co nejvíce se hádat

Emma Smetana prozradila recept na rodinné štěstí

Emma Smetana (36) je nejen zpěvačka a herečka, ale také maminka dvou holčiček. Spolu s Jordanem Hajem (35) vychovávají dvě dcery, a to starší Lennonku (7) a mladší Arielku (3). A právě o nich a hudbě se rozpovídala v rozhovoru pro Showtime.

V prosinci roku 2016 se dvojici narodila první dcerka, která dostala jméno Lennon Marlene Haj Hossein Smetana. O čtyři roky později se Lennon dočkala sestřičky, která dostala opět netradiční jméno, a to Ariel Ava Haj Smetana. Obě dcerky rostou jako z vody a geny v rodičích opravdu nezapřou.

Čtěte také: Kameny mě volají! Jordan Haj natáčí podivná ezo videa z Bali. Bere drogy, bojí se fanoušci

Recept na šťastnou rodinu

Společně vypadají velmi spokojeně, vyzařuje z nich štěstí a dobrá nálada. A jaký je jejich recept? „Strašně ráda bych ho měla, byť i sama sobě třeba zajistila, že to tak vydrží, což by bylo opravdu krásné. Důležité je ale spolu co nejvíce mluvit. Co nejvíce se vlastně hádat, protože se prostě díky tomu vyčistí vzduch,“ objasnila Emma Smetana.

„My máme to štěstí, že i naše děti brzy pochopily, co je smysl pro humor, a už se obě smějí i sobě navzájem. Když se totiž neberete tak moc vážně, mám pocit, že je pak všechno lehčí,“ dodala v rozhovoru pro Showtime.

Smysl pro módu

Dcerky jsou věrnými kopiemi svých rodičů, kromě vzhledu mají po rodičích i smysl pro módu. „My si tak navzájem všichni všechno půjčujeme. Jediný, kdo je teď v nevýhodě, je tříletá Arielka. Její věci nám tak úplně nesedí. Je ale pravda, že nedávno jsem jí ukradla nějakou čelenku a následovala strašná scéna. Co je její, to je totiž její, ale co je moje, to je naše, a co je Jordyho, je také naše,“ prozradila s tím, že se starší dcerou Lennon mají už skoro stejnou velikost a často si oblečení sdílejí.

Přečtěte si: Byli jsme si vzácní, říká Smetana o milovaném otci, který byl rok a půl v kómatu

Přestože mají doma veselo, snaží se soustředit samozřejmě i na hudbu. Aktuálně mají před sebou jarní turné, ale na svůj doposud největší koncert ve Foru Karlín vzpomínají rádi dodnes. Jak sama zpěvačka nyní v rozhovoru přiznala, fanoušci se budou moci těšit opět na něco velkého, co to ale bude, si zatím nechala pro sebe.

Emma Smetana zazářila v hlavní roli v seriálu Eliška a Damián:

Sdílejte článek
Štítky rodina hudba rozhovor móda Emma Smetana děti rodičovství Showtime vzhled oděv Forum Karlín

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.