Celebrity

21. března 2024 20:05

redakce Prima Ženy

Richard Krajčo vyvedl rodinu do společnosti: Děti se nestydí ukázat, že máme hezký vztah

Richard Krajčo o roli v Gumpovi

Hvězda filmového hitu o Gumpovi Richard Krajčo (46) na promítání dorazil s celou rodinou. V pořadu Showtime prozradil, podle čeho vybíral svůj třpytivý outfit i co mu na vztahu s manželkou Karin (49) a jejich dětmi dělá radost.

Herec a zpěvák Richard Krajčo byl na slavnostní premiéře filmu Gump – Jsme dvojka k nepřehlédnutí. On i jeho žena Karin zvolili lesklý a třpytivý outfit. Co ho vedlo zrovna k tomuto konkrétnímu výběru?

Mohlo by vás zajímat: Richard Krajčo ukázal svůj moderní kostel. Má v něm Jágra, Mareše i vlastní hrob

Smokingy a saka mě nebaví, říká Krajčo

„Našel jsem tyto kalhoty, což jsou takové buggie, ale zároveň trošku zvonáče, dneska to jde docela do módy... když jsem je nosil před rokem, všichni se mi smáli, ale všiml jsem si, že to začíná být trendy, tak jsem si je vzal a k tomu jsem potřeboval něco sexy. Takže jsem vytáhl svoji zlatou košili,“ vysvětlil Krajčo v pořadu Showtime a dodal: „Nebaví mě přijít ve smokingu nebo v saku, tak jako přijde 98 procent chlapů na akci. Vždycky to mám tak, že si řeknu: ‚Takhle ne, pojďme to udělat jinak.‘“

Podívejte se také na dronovou show:

Recept na šťastný vztah

Richard a Karin spolu mají hezký vztah, a jak sami říkají, je to o vzájemném respektu a toleranci. „Je to o tom, že toho druhého uznáváte. Nesmírně si vážím svojí ženy a obdivuji ji v tom, co umí,“ popsal frontman skupiny Kryštof. A čím mu dělají radost jejich děti?

„Děti jsou v pubertě, ale celkem to s nimi jde. Ještě pro ně nejsme trapní rodiče a před svými parťáky se nestydí ukázat, že spolu máme hezký vztah. Tak tohle mi teď dělá největší radost,“ dodal v magazínu Showtime Krajčo, který má z předchozího vztahu s modelkou Martinou Poulíčkovou syna Richarda a dceru Bereniku. Karin Krajčo Babinská má zase dceru Jasmínu s bývalým partnerem a kameramanem Martinem Doubou.

Přečtěte si také: Richard Krajčo přiznal, že bojuje s panickými atakami. Odbornou pomoc zatím nevyhledal

Obě děti Richarda Krajča jako by otci z oka vypadly, stejně tak dcera Karin má očividné rysy po matce. Vydají se potomci také na uměleckou dráhu jako jejich rodiče? V rozhovoru pro Expres.cz Karin prozradila, že by jim nebránili v kariéře na poli showbyznysu, a to včetně modelingu. „Podporujeme je ve všem, co chtějí. Nejsem si jistá, protože cesta umění je velmi komplikovaná, ale když to budou chtít, bránit jim určitě nebudeme,“ řekla. „Uvidíme, je to strašně otevřené, jde o to, co přijde a jaká bude příležitost,“ dodal rozhodně Richard Krajčo mladší.

Krajčo v pořadu Showtime také zabilancoval a prozradil, jestli má ještě nějaký nesplněný sen. „Nesplněný... pokud jde o kariéru, co se týče divadla, zůstal mi v podstatě jeden jediný – chtěl bych si někdy zahrát Cyrana z Bergeracu. Myslím, že to je jedna z nejkrásnějších básní, kterou tady máme. A nechci se rouhat, ale jinak jsem si všechno splnil, takže to teď nechávám osudu. Nechávám to na jeho fantazii, co mi ještě přinese...“ dodala hvězda filmu Gump – Jsme dvojka.

Podívejte se také na moderní kostel Richarda a Karin Krajčových:

Sdílejte článek
Štítky rodina film premiéra vztah děti Richard Krajčo Showtime Karin Krajčo Babinská Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – jsme dvojka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.