Richard Krajčo a skupina Kryštof zmizí z pódií. Po létě si dají pauzu

Richard Krajčo promluvil za celou kapelu a prozradil, že plánují pauzu. Prozatím má skupina Kryštof hustě popsaný diář až do konce srpna, pak se odmlčí.

Se zprávou, že se z pódií koncem srpna vytratí kapela Kryštof, přišel portál PrahaIN.cz. Redakci to sdělil přímo frontman skupiny. „Uděláme poslední Kryštof kemp a pak zmizíme z koncertních pódií,“ řekl Richard Krajčo.

Před tím se ale fanoušci kapely mohou těšit na její první a druhé turné i letní Kryštof kemp ve Strážnici, na Konopišti a v Lokti. Poté si chce celá skupina dle Krajča odpočinout a začít pracovat na úplně novém repertoáru. Je otázkou, kdy se opět vrátí na pódia. „Hrajeme nepřetržitě od skončení covidu a objeli jsme několikrát celé Česko, dvakrát jsme vyprodali O2 arenu a máme toho za sebou skutečně moc. Při takovém zápřahu jsme neměli čas na tvorbu nových věcí. Řekli jsme si, že letos nastane pravý okamžik na pauzu,“ vysvětlil frontman.

Mohlo by vás zajímat: Richard Krajčo přiznal, že bojuje s panickými atakami. Odbornou pomoc zatím nevyhledal

Nový repertoár i CD

„Nezmizíme úplně z hudební scény. Po skončení kempu se ale budeme na pódiích vyskytovat skutečně jen velmi sporadicky. Těším se na nový repertoár. Pokud všechno půjde dobře, tak předpokládám, že bychom mohli do roka mít materiál i na nové CD,“ dodal Richard Krajčo.

Podívejte se na kostel Richarda Krajča, který se svou ženou zvelebili v moderním stylu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.