Celebrity

25. února 2024 11:52

Gabriela Kolinová

Kameny mě volají! Jordan Haj natáčí podivná ezo videa z Bali. Bere drogy, bojí se fanoušci

Hudebník Jordan Haj promlouvá k lidem z Bali coby Gurujordan. Na svůj profil točí podivná ezo videa, ve kterých hovoří o tom, že ho volají kameny na trhu nebo že kosti krav a korály jsou vlastně totožné a chtějí nám předat vzkaz. Někteří fanoušci jeho smysl pro humor nechápou a ptají se, zda Haj není na drogách.

Hudebník Jordan Haj se svou partnerkou Emmou Smetana a dětmi tráví zimní měsíce na Bali, což je teď u známých osobností velmi populární. Na dovolené je tu třeba také zpěvačka Martina Pártlová, která na indonéském ostrově dokonce staví vilu.

Ale zpět k Jordanovi, toho magické a duchovní prostředí Bali natolik okouzlilo, že začal natáčet trochu bizarní videa, ve kterých promlouvá k lidem a jako Gurujordan jim svěřuje pravdy, které jsou mezi nebem a zemí. Své sledující oslovuje duše.

Gurujordan a jeho duše

„Ahoj duše, zdravím vás. Posledních mnoho dní jsem táhl vývar z krávy, kterou jsem nejdříve sám dojil a pak kojil. Strávil jsem s ní mnoho nocí. Když přišla její chvíle odejít, tak se rozhodla, že mě chce posílit svým morkem kosti,“ začíná jedno z jeho vizionářských videí na Instagramu, v němž ukazuje i kůstku, co mu kráva ponechala.

Čtěte také: Martina Pártlová staví luxusní vilu na Bali. Nebudou chybět bazény ani výhled na moře

On si díky tomu uvědomil, že kost vypadá úplně stejně jako korál, který našel v moři. „Když jsem plaval hledat žraloky a duše zesnulých, tak jsem narazil na obyčejný mořský korál... Uvědomil jsem si, že je mezi nimi třicet milionů let vývoje a vypadají úplně stejně. Ta vnitřní struktura, to jsou stejné malby. Někdo nám chce něco říct. A oni chtějí, abych věřil, že nás zabije covid,“ směje se Gurujordan.

Myslí to Haj vážně? Nebere drogy? Fanoušci se ptají

V dalším videu Haj coby Gurujordan sledujícím ukazuje dva kulaté kameny. „Dneska si mě na trhu zavolaly kameny,“ šeptá s lehce vytřeštěným výrazem a pokračuje: „Zavolal si mě ten prodavač, osvícenec, a ony na mě promluvily.“ Podivuje se, že tohle vytvořila příroda. Podle něj mají dokonale kulatý tvar. Prodavač ho však ujistil, že takhle jsou kameny v přírodě. „Byl to takový osvícenec, člověk, co ví víc, co se zajímá...,“ doplnil s potutelným úsměvem Haj, podle kterého mu ještě muž nabízel kameny ve tvaru sfingy.

Jeho sledující mezitím spekulují, zda své vzkazy myslí Jordan Haj vážně, nebo jde o parodii na známou ezoteričku Helenu Houdovou. Někteří fanoušci se dokonce obávají, zda muzikant na Bali nezačal brát drogy. „On na dovolené začal fetovat? Prosím, řekněte mi někdo, že to nemyslí vážně,“ napsal jeden z nich. Další diskutující si rýpnul: „Mně přijde šílené, že člověk, co předvádí tohle, se stará o dvě děti. Děsivý.“ A na jedno video dokonce zareagovala i jeho přítelkyně Emma Smetana. V příspěvku, kde Haj mluví o neuvěřitelném symetrickém tvaru kamenů, na závěr řekne: „Už mě to nebaví, už to nefetuj,“ a směje se.

Emma Smetana odpovídala v pořadu 30+ Otázek. Co na sebe a partnera prozradila?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.