Jako v Hollywoodu. Soutěžící z reality show Zrádci nevěří, do jaké hry se to přihlásili

Zrádci

Když se do drsné televizní detektivní hry Zrádci hlásili, nikdo ze čtyřiadvaceti vybraných soutěžících netušil, jak těžké v ní bude obstát. Podívejte se na ukázku hned v úvodu a těšte se na premiéru Zrádců 22. září na Primě.

Do hry Zrádci si moderátor Vojtěch Kotek pozval celkem čtyřiadvacet soutěžících, vybraných z celého Česka, na středověký hrad Křivoklát. Jediné, co hráči vědí na začátku natáčení, je, že nesmí nikomu věřit, protože zrádce může být kdokoliv z nich.

S největšími českými zrádci je to složitější. Historik důkladně rozebírá Čurdu nebo Moravce

Zrádci každou noc někoho ze soutěžících zavraždí, proto je ostatní musí odhalit dřív, než se sami stanou jejich obětí.

Jak se říká, nevěř nikomu, podezírej všechny. Chováš se jak had. Seš úplně někdo jinej, než tady předstíráš. Každej den tady někoho vyřadí a někoho zabijou. Masakr. To je jen zlomek prvních pocitů a citací soutěžících z této hry.

Ještě více k tématu zrada: Mafie zradu neodpouští: jak dopadl muž, který potopil Cosa Nostru?

„Úplný Hollywood u nás v Čechách,“ okomentoval překvapeně nevídanou show jeden ze zúčastněných, youtuber Daniel známý jako Gogo. „V normálním životě tohle myslím nezažiju,“ konstatoval další soutěžící, investigativní reportér a novinář Jan Tuna alias Tuňák. „Když jsem viděl zahraniční verzi, úplně mě to vtáhlo do děje. Má to něco tak tajemného, sexy. Tohle je částečně také reality show, ale spíše strategická hra a v životě by mě nenapadlo, že mě to může takhle dostat,“ popsal ještě hru Tuňák.

Ohodnoťte detektivní hru Zrádci na Kinoboxu

Detektivní hru Zrádci uvidíte již 22. září na Primě!

„Věrní“ hráči po dobu hry doufají, že se podělí o celkovou výhru. Mezi nimi je ale skupinka soutěžících vybraných první den moderátorem Vojtěchem Kotkem – „Zrádci“, kteří touží eliminovat Věrné a získat tím výhru pro sebe. Zrádci každou noc někoho ze soutěžících zavraždí (zavraždění opustí okamžitě hru), proto je ostatní musí odhalit dřív, než se sami stanou jejich obětí.

Přeživší noc se následující den zúčastní mise s cílem vyhrát peníze do celkové výhry. Během mise je možné získat štít, jenž uděluje hráči imunitu proti zavraždění, ne však proti hlasování o vyhoštění.

Přečtěte si všechny základní pravidla hry:

Ve hře se prolínají psychologické úkoly s tajemnem, které podtrhuje atmosféra středověku na hradě Křivoklát, kde se Zrádci v dubnu natáčeli. „Ta show je prostě boží! Líbí se mi celý ten set-up, takže se těším a jsem zvědavý, co se vlastně stane. Je to hra, kterou tam ty lidi musí hrát. Musí ji hrát dobře a musí být chytří na to, aby ji hráli dobře,“ přibližuje novinku její moderátor Vojtěch Kotek a nezastírá, že ho strašně bavilo sledovat všechny chytré soutěžící, jak něco hrají. „Je to velmi vzrušující,“ představuje očekávanou novinku a zve k jejímu sledování na Primě Vojtěch Kotek.

Mohlo by vás také zajímat:  Vojta Kotek o výchově syna: Inspiruju se staršími kolegy


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.