Mladý táta Jakub Štáfek se těší na druhé dítě. Pochlubil se snímkem s bříškem manželky

Oblíbený herec Jakub Štáfek (32) se v létě roku 2022 stal ženatým mužem. Za manželku si vzal matku své malé dcery Olívie. Důvod k radosti má tříčlenná rodinka i nyní – za nějaký čas se k nim přidá i člen čtvrtý, jak dokazuje snímek z Instagramu, na kterém se bříško krásné Dominiky už viditelně zakulacuje.

Jakub Štáfek, kterého si diváci oblíbili například v seriálu Hořký svět, bude dvojnásobným otcem. Na jaře roku 2021 přivítal na světě prvorozenou dceru Olívii, v létě 2022 si řekl ano s krásnou Dominikou a zanedlouho ho čeká další důvod k radosti. Nyní si s manželkou a dcerkou ještě užívá cestování, ale už brzy bude v náruči chovat miminko.

Čtěte také: Štáfek se u Krause rozpovídal o milenecké scéně s Chýlkovou. Známý moderátor žárlil

Herec už v minulosti přiznal, že ač si přál chlapce, holčička mu změnila život. Myslí si ale, že ať bude mít dětí, kolik chce, budou to jen samé dcery. O pohlaví druhého miminka zatím nepromluvil, ukázal ale rozkošný snímek z dovolené, kde si společně s manželkou a dcerou užívá volného času na pláži. Dominice se na něm už viditelně zakulacuje bříško. Fotografie je součástí sady, kterou v jednom příspěvku zveřejnil.

Vtipné oznámení

Už v únoru se Jakub Štáfek pochlubil tím, že bude podruhé otcem. Oznámil to tehdy s humorem sobě vlastním. „Abych předešel pochybnostem o tom, zda má moje žena velký apetit. Ano! Má! Žere jako prase, protože čekáme dalšího člena rodiny,“ řekl s nadsázkou deníku Blesk.cz.

Oblíbený herec nemá příliš ve zvyku kdovíjak otevřeně hovořit o svém soukromí, proto neprozradil, kdy se jeho druhé dítě narodí a ani to, zda to bude chlapeček nebo holčička. V minulosti nicméně přiznal, že si myslí, že syna mít nebude.

„Jsem rád za dcerku, vážně. Prvoplánově chceš kluka, ale osobně si myslím, že mě kluk do budoucna nečeká, budu holčičkový. Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí kluci na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil. Do té doby budu mít zbroják,“ uvažoval Jakub Štáfek o budoucnosti v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jak vypadala svatba Jakuba Štáfka?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.