Celebrity

1. března 2024 06:00

Marie Makovská

Jaký je život Pavly Kinclové? Nenávist na sítích neřeší a užívá si svou novou práci

Manželka českého MMA šampiona Patrika Kincla dle svých slov není příliš mediálně známá. Přesto se někdy nevyhne nenávistným reakcím. Co ji dokáže opravdu naštvat? A jaký byl po porodu její návrat do práce a běžného života?

Pavla Kinclová v rozhovoru pro web Prima Ženy prozradila, že někdy je život s českým bojovníkem, který drží titul šampiona střední váhy, podobný spíše spolubydlení. Konkrétně jde zhruba o čtrnáct dnů před zápasem, kdy se Patrik Kincl soustředí na přípravu a veškerá péče o domácnost připadá právě na Pavlu. Jak ale sama popsala, nijak jí to nevadí a celou situaci zvládá i s tím, že má dost svých pracovních povinností.

Co dělá Pavla Kinclová

Maminka tříleté Anežky se hned po mateřské vrátila zpět ke svému oboru, kterým je marketing. „Pracuji v marketingovém oddělení české firmy zaměřené na výrobu dřevěných Montessori hraček,“ řekla a dodala: „V marketingu už jsem měla svoje zkušenosti, po mateřské jsem si hledala práci, nebo už během mateřské, a v téhle firmě jsem byla i zákaznicí, tak jsem si všimla inzerátu a byl to takový osud, jsem tam velmi spokojená.“

Říká se, že práce, která souvisí s dětmi, může u někoho probudit mateřské pudy. Plánují manželé Kinclovi další miminko? „Na mě to takhle vlastně vůbec nepůsobí,“ zasmála se v reakci na tuto otázku Pavla. „Právě tím, že mě práce baví a naplňuje, tak naopak pro mě teď druhé dítě absolutně není téma,“ vysvětlila.

Pavla Kinclová v minulosti promluvila i o MMA:

Najděte si pohyb, který vás bude bavit

Pavla Kinclová měla jako volejbalistka vždy dost pohybu, po porodu se tedy dostala rychle zpátky do formy. Nechce dávat univerzální návod, protože každý jsme jiný, ale přesto má jednu cennou radu pro všechny maminky.

„Mně velmi pomohla minimálně hned po porodu dcera, která přes den nespala jinde než v kočárku, takže jsem denně nachodila hodně kilometrů denně, třeba i patnáct. Od té doby říkám, že nejjednodušší a nejlepší způsob je chůze, je to pro nás nejpřirozenější a je nejsnazší ji zařadit do denní rutiny,“ poradila s tím, že dostat se snadno do formy po porodu je ale jedna z posledních věcí, které by maminkám přála. Mnohem víc by jim přála například mít zdravé dítě, spavé dítě, partnera a blízké, kteří se zapojují, a psychickou pohodu,...

Všem bych doporučila hlavně najít si pohyb, který vás baví, děláte ho rádi a je snadné ho zařadit do denní rutiny s dítětem.

Sama se pak postupně vrátila i k volejbalu a posilování. „To mně osobně sedí, je to pohyb, který mám ráda a který mě baví,“ vysvětlila a dodala: „Teď pro mě kvůli práci volejbal není úplně časově efektivní, minimálně přes zimu, už je to jen v létě beach volejbal, kam s sebou můžu vzít dceru. Přes zimu je to tedy u mě jen chůze a posilování.“ A jak se Pavla Kinclová stravuje? „Rozhodně si dopřávám víceméně všechno, ale snažím se mít jídelníček z větší části složený z racionálních potravin.“

Obličej dcery na sociálních sítích Kinclovi neukazují

Přestože Pavla a Patrik Kinclovi se pozornosti lidí úplně nevyhnou, chrání alespoň svou malou dceru, její obličej zakrývají a nějakou dobu tajili i její jméno, nezveřejnili ani datum narození. Kdy bude podle Pavly ta správná chvíle, aby si Anežka o své on-line identitě rozhodla sama?

„To nedokážu říct, asi by to bylo ideální třeba v patnácti, ale to je velmi pozdě na dnešní dobu. Takže až si bude sama zakládat svoje sociální sítě, tak asi v tu chvíli to bude víceméně na ní. Ale chtěla bych, aby to byl nějaký třináctý rok, nejdřív,“ vyjádřila své přání.

Nevyžádané rady cizích lidí nechápu, říká Pavla Kinclová

Jí a dceři se dostává pozornosti především kvůli Patrikovi Kinclovi, který je ve světě MMA známý. „Já si zcela upřímně až tak mediálně známá nepřijdu, asi reálně ani nejsem, ale občas, když něco nasdílí Patrik, tak tam něco přijde, a upřímně si z toho já osobně vůbec nic nedělám,“ prozradila. „Sama za sebe nechápu, proč někdo jde na profily cizích lidí a píše jim tam ‚hejty', ať už na vzhled nebo na cokoliv jiného.“

Přesto ji ale některé reakce dokážou takzvaně nadzvednout ze židle. „Samozřejmě když někdo píše nějaké názory jiným lidem na výchovu, na vzhled dětí, na jejich vzhled… jakákoliv forma nevyžádané rady, ošklivě podaná, nedej bože s nějakými sprostými slovy, to mě prostě štve. Absolutně nechápu, proč to lidi mají potřebu dělat.“

Sdílejte článek
Štítky rodina porod práce rozhovor výchova Oktagon MMA vzhled Patrik Kincl hejtři Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.