Celebrity

29. února 2024 06:00

Marie Makovská

Že je Patrik zápasník, tříleté dceři netajíme, říká Pavla Kinclová. Další děti teď neplánují

Patrik Kincl se 2. března v Ostravě během galavečera Oktagonu MMA utká s polským zápasníkem Piotrem Wawrzyniakem. Velkou oporou je českému šampionovi jeho žena Pavla. Jaká je u nich doma pár dnů před zápasem atmosféra a zná jejich tříletá dcera Anežka tátovu profesi?

Jak Pavla Kinclová prozradila v rozhovoru pro web Prima Ženy, že před zápasem jsou doma s manželem spíše jako spolubydlící. „Řešíme jen ty nejnutnější věci. Péče o domácnost a dceru je na mně. Občas, tentokrát výjimečně, se nám daří si i trochu pokecat, ale jinak je to všechno takové omezené,“ popsala a dodala, že je se situací smířená a nijak jí nevadí. „Obecně to prostě beru, že je to 14 dní, kdy je víceméně všechno na mně, ale zároveň když vím, že s tím druhým nemusím počítat, tak je mnohem jednodušší si ten čas zorganizovat.“

Šťastné šaty tentokrát vynese jen doma v obýváku

Při fandění manželovi má na sobě Pavla Kinclová vždy stejné šaty. Jsou dlouhé a mají barvy Oktagonu, tedy černou, bílou a žlutou. Nejen že brunetce sluší, ale jsou zároveň talismanem pro štěstí. Přestože tentokrát Pavla na zápas osobně nedorazí, šťastné šaty si určitě obleče. „Na ten den nemáme hlídání. Takže budu koukat s kamarádkami doma z obýváku, ale šaty na sobě mít budu,“ řekla.

Mohlo by vás zajímat: Patrik Kincl komentuje kontroverzní video profesionálního bojovníka

Táta dělá bouchy bouch

Tříletá Anežka dobře ví, jakému sportu se její táta věnuje – rodiče jí vše vysvětlili hned, jakmile to mohla vnímat. „Vnímá to, od malička jsme jí říkali, že táta dělá ‚bouchy bouch'. A i když jí jsou tři roky a umí mluvit, tak tomu říká pořád stejně,“ vysvětlila Pavla a dodala: „Bereme ji na tréninky, ví, jak to tam vypadá, ale na galavečer jsme ji ještě nevzali a nevím, jestli to ještě stihne, vidět vůbec taťku naživo.“ Je totiž pravděpodobné, že za nějakých pár let už Patrik Kincl zápasit nebude.

„Když už bych ji s sebou brala na nějaký galavečer, tak by se mi líbilo, kdyby vydržela několik hodin sedět na místě a koukat, takže bych to viděla v nějakých deseti letech, což těžko říct, jestli za sedm let bude Patrik ještě zápasit.“

Zavzpomínejte na legendární zápas: Byla to jeho hra, ve které jsem ho přejel, říká Kincl. Vémolu čeká smažák s hranolky

Bude mít Anežka sourozence?

Pavla Kinclová pracuje v marketingu, a sice v české firmě zaměřené na výrobu dřevěných Montessori hraček. Přestože přiznala, že ji občas zamrzí, když některé kousky určené pro nejmenší nemůže tříleté dcerce pořídit, protože je na ně zkrátka už moc velká, mateřské pudy v ní nová práce neprobouzí. „Na mě to takhle vlastně vůbec nepůsobí,“ zasmála se. „Právě tím, že mě práce baví a naplňuje, tak naopak pro mě teď druhé dítě absolutně není téma,“ dodala.

Hned po zápase rodina vyrazí za teplem

Kinclovi rádi vyrážejí na výlety i na delší cesty za sluncem. Na jednu takovou se vydají i po sobotním zápase. „Chystáme se určitě hned po zápase někam za teplem. Nejspíš to teď bude Dubaj nebo Kanárské ostrovy. To máme pořád ještě v řešení. A v létě určitě nějaké naše české hory – Šumava nebo Krkonoše, anebo obojí,“ těší se Pavla.

Podívejte se také na rozhovor s Pavlou Kinclovou o MMA:

Sdílejte článek
Štítky rodina výchova zápas Oktagon MMA Patrik Kincl Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.