Celebrity

29. června 2022 16:55

Zuzana Schneidewind

Jan Kraus se bojí chladné domácnosti. Dana Drábová má pro něho radu na zahřátí

Show Jana Krause - Dana Drábová

Jan Kraus využil příležitosti, a když se mu podařilo získat do jeho talkshow expertku na jadernou fyziku a předsedkyni Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Danu Drábovou, probral s ní kromě jaderných katastrof rovnou i diskutovanou hrozbu nedostatku tepla v našich domácnostech. Kolik ponožek bude potřebovat?

Sankce proti Rusku a odstřihnutí se od ruského plynu by podle všeho neměly zapříčinit nedostatek elektřiny v Česku. Naše energetika je závislá především na jádru a uhlí. Vyloučeny však stále nejsou možné problémy s dodávkami tepla. Čekají nás snad doma chladné zimy? Napadlo i herce a moderátora Jana Krause (68) během rozhovoru, který ve své talkshow vedl s uznávanou předsedkyni Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Danu Drábovou (61).

„Tak vypadá to, že se podaří, sice za příšernou cenu, naplnit zásobníky. Tak alespoň lidi, sociální zařízení a školy by mohly topit,“ shrnula Dana Drábová k tématu v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu večer na Primě. „Já bych mohl bydlet ve škole, když tak,“ uklidňuje se Jan Kraus a po krátkém zamyšlení ještě doplní. „A nebo to bude výrazem bohatství. Budete říkat: My máme doma dvacet. Šetřil jsem na to celej život.“

Chvilkového klidu ovšem moderátora vzápětí Dana Drábová zase zbaví. „No já si myslím, že dvacet bude dost přepych. Pro některé lidi už je teď… Velkou Británii na nás. Tři svetry, troje ponožky,“ hrozí Krausovi v uvolněném rozhovoru z červené pohovky a on se při té představě kroutí jak žížala na rybářově háčku. „Já to ale nenávidím, tohle to,“ brání se vizi, že by se ráno probudil zabalen ve vrstvách svetrů. „Lepší než umrznout,“ konstatuje jen s úsměvem na Krausovy vzdory pragmatická expertka na jadernou energetiku.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie Show Jana Krause Jan Kraus Dana Drábová Česko Rusko

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.