Jaromír Nosek prozradil, proč opustil těhotnou partnerku: Přestali jsme si rozumět

Herec Jaromír Nosek (45) se před pár dny stal novopečeným tatínkem. Jenže místo toho, aby si s partnerkou užívali společné chvíle s miminkem, jejich cesty se rozešly. Po oznámení rozchodu se Zuzanou Hasalíkovou, se spekulovalo o tom, že v tom má prsty jistá Iveta B. Nosek nyní objasnil, jak to celé je.

Již začátkem prosince vyšla na světlo světa informace, že Jaromír Nosek a jeho těhotná přítelkyně se rozešli. K rozchodu mělo přitom dojít již před delší dobou. „Rozešli jsem se v době, kdy Zuzana otěhotněla,“ potvrdil nyní Nosek v rozhovoru pro Expres.cz.

Čtěte také: Krásná Iveta spojovaná s Jaromírem Noskem: Poznala jsem ho, až když s přítelkyní nebyl

Nový vztah Nosek popřel

Informaci před pár dny redakci Prima Ženy potvrdila také Iveta. „S Jaromírem jsem se opravdu poznala v době, kdy už spolu dávno netvořili pár a nikdy jsem nebyla třetí osobou v jejich vztahu,“ objasnila Iveta B., která dle svých slov nehrála v rozchodu herce a v té době těhotné přítelkyně nejmenší roli.

A z jakého důvodu se tedy rodiče novorozeného miminka rozešli? „Jednoduše jsme si přestali rozumět a je poměrně nešťastné, že jsme se rozešli zrovna v době, kdy byla Zuzana těhotná. Dlouhou dobu se nám ale nedařilo počít dítě,“ uvedl pro Expres.cz s tím, že s přítelkyní vše vyřešili a na výchově miminka se společně dohodnou.

„Žádný soud kvůli dítěti ale určitě nehrozí, vše je v rámci vzájemné dohody,“ zdůraznil. V neposlední řadě Nosek objasnil také, jak to má s údajnou novou přítelkyní. „Nikoho nemám, jsem sám a upřímně ani nemám teď myšlenky na to, že bych šel s někým do vztahu,“ dodal herec. Stejnou informaci pro Prima Ženy potvrdila také mladá barmanka Iveta s tím, že společnou domácnost s hercem nesdílí.

Podívejte se na rozhovor s Jaromírem Noskem v talkshow u Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.