Krásná Iveta spojovaná s Jaromírem Noskem: Poznala jsem ho, až když s přítelkyní nebyl

Herec Jaromír Nosek (45) je v poslední době spojován především s rozchodem s bývalou přítelkyní Zuzanou Hasalíkovou (32), která na začátku ledna přivedla na svět syna. Dbá ovšem na soukromí a tak mnoho informací bylo pouze spekulativních. Nyní se pro web Prima Ženy vyjádřila Iveta B., žena, která je s hercem spojována. Udělala jasno v tom, za jakých okolností se s ním seznámila, a také vysvětlila, jak to je se společným bydlením.

V prosinci vyšla na světlo světa informace, že Jaromír Nosek a jeho těhotná přítelkyně se rozešli. K rozchodu mělo přitom dojít již v létě. Jejich syn je nyní už na světě, přesto je na herce upírána velká pozornost proto, že si měl najít novou přítelkyni. Spojován je s Ivetou B., která pro Prima Ženy poskytla vyjádření týkající se událostí posledních měsíců.

„Já bych se k tomu nechtěla vyjadřovat vůbec, ale ráda bych předešla spekulacím,“ řekla mladá barmanka, která se pohybuje v uměleckých kruzích. Pohledná žena se o sobě například dočetla informaci, že s Jaromírem Noskem bydlí v bytě, který s ním z hypotéky financuje Zuzana Hasalíková. Iveta tyto zprávy nicméně vyvrací, s hercem domácnost totiž skutečně nesdílí.

Podívejte se, jak Nosek pracoval na stavbách:

Když přišel porod, Jaromír Nosek neváhal a Zuzanu Hasalíkovou odvezl do porodnice. Stejně tak jí se synem a taškami následně po propuštění pomohl domů. Je tak evidentní, že ač partnerský vztah jim nevyšel, k rodičovství se staví velmi zodpovědně. Iveta proto objasnila, za jakých okolností se s ním seznámila.

„S Jaromírem jsem se opravdu poznala v době, kdy už spolu dávno netvořili pár a nikdy jsem nebyla třetí osobou v jejich vztahu,“ objasnila pro Prima Ženy Iveta B., která nehrála v rozchodu herce a v té době těhotné přítelkyně nejmenší roli. Zároveň doufá, že v budoucnu si na své konto nepřečte další spekulace, či dokonce zcela nepravdivé informace.

Podívejte se na rozhovor s Jaromírem Noskem v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky rozchod spekulace Jaromír Nosek nový vztah Iveta B. Zuzana Hasalíková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.