Celebrity

28. září 2024 14:25

Josef Šťastna

Jaromír Soukup bojuje o dceru. Vadí mu, že Miroslav Dopita obchodoval s drogami

To, že ho manžel Agáty Hanychové zbil, by asi ještě Jaromír Soukup dokázal nějak přejít. Ale nelíbí se mu, jakou má Miroslav Dopita minulost. Nepřeje si, aby jeho dcera Rozárka žila v domácnosti s mužem, kterého živily drogy.

Kolem rodiny Agáty Hanychové je hodně rušno. V pondělí se její manžel Miroslav Dopita porval s Jaromírem Soukupem. Agáta tvrdí, že Soukup byl agresivní a Mirek chránil rodinu. Bývalý mediální magnát tvrdí, že se pouze bránil, že rány od Dopity se snažil vykrývat. Bitku vyšetřuje policie.

O pár hodin později na Miroslava Dopitu prasklo, že ho v minulosti živila trestná činnost. Na skutečnost, že Dopita byl odsouzen, již v minulosti opakovaně upozornila Eva Feuereislová v podcastu Freak Show. Citace ze soudního spisu přinesl také web expres.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Miroslav Dopita od Agáty Hanychové byl odsouzen za výrobu drog

"V období od 3. 5. 2011 do 3. 8. 2013, umožnil zřídit indoorovou pěstírnu konopí, do které také občas docházel, vědom si toho, že je v ní neoprávněně pěstováno konopí, a že z tohoto rostliny byla po jejich sklizni usušením jejich vrcholků a listů získávána marihuana a následně distribuována," stojí podle webu expres.cz v rozsudku.

"Bylo zajištěno 911 kusů rostlin konopí v několika stádiích růstu o hmotnosti 33 981,48 gramů konopí ve formě celistvých rostlin a ustřižených zelených vrcholíků obsahující minimálně 4 492,56 gramů účinné látky delta 9- tetrahydrokanabiolu," píše se podle webu expres.cz dále v rozsudku.

Soukup bude chtít dceru chránit před drogami

Když policie Dopitovu skupinu odhalila, Dopita se rozhodl odjet z České republiky, zamířil na ostrov Bali. Později se do Česka vrátil s tím, že chce své fungování ve skupině výrobců drog objasnit.

Jde o nové odhalení, které bude hodně zajímat také Jaromíra Soukupa. Ten už v minulosti uvedl, že se mu nelíbí, že jeho dcera Rozárka vyrůstá pod jednou střechou s Miroslavem Dopitou. Podle zdrojů redakce Prima Ženy začal Soukup uvažovat o tom, že nejlepší by bylo, kdyby Rozárku získal do vlastní péče.

V prohlášení pro Super.cz Soukup uvedl, že je celoživotním odpůrcem drog, má k nim nulovou toleranci a je pro něj „zcela nepřijatelné“, aby se osoba s takovou zkušeností (Mirek Dopita) pohybovala v blízkosti jeho dcery a podílela se na její výchově. Eva Feuereislová svého partnera v této záležitosti podporuje.

Agáta Hanychová promluvila o své dceři:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.