Celebrity

18. srpna 2023 11:45

Marie Makovská

Jaroslava Obermaierová ukázala pejska. Mám problém vyrazit někam bez něj, tvrdí

Jaroslava Obermaierová ukázala svého pejska

Herečka Jaroslava Obermaierová (77) v pořadu Showtime mimo jiné ukázala svého čtyřnohého miláčka. Pejska bere všude s sebou, a přestože je milý a mazlivý, má s ním už od začátku jedno trápení.

Roztomilého „čivaváka“ s paničkou pojí silné pouto. Jaroslava Obermaierová mu dokonce dala jiné jméno, protože to, se kterým ho pořídila, se jí k milému pejskovi nehodilo. „Vašíček se jmenuje. Jmenoval se Veron, ale to mi k němu nešlo, to je takové tvrdé,“ vysvětlila v pořadu Showtime známá herečka a dodala, že výběr jména, kterým disponuje mnoho mužů v jejím okolí, možná nebyl úplně šťastný.

Čtěte také: Jaroslavu Obermaierovou šokovaly drahé energie. Neví, kde si půjčí na plyn

„Neuvědomila jsem si, že soused je Vašek. Vždycky jde okolo, já zařvu Vašíku a on se otočí. Kamarád, se kterým točím – to je taky Vašek. No mám Vašků... ale on už na to slyší,“ vysvětlila s humorem.

Vašík závislák

„Je hrozně milý, mazlivý, ale kromě mě nikoho nesnáší. Mám trošičku problém bez něj někam vyrazit. Je to takové zavazující...“ popsala Jaroslava Obermaierová své trápení, které řeší už od chvíle, kdy si Vašíka pořídila.

„Mívala jsem na natáčení fenku, ta byla hodná a ležela na jednom místě v šatně, byla krysařík. Ale tenhle jestli bude v šatně plakat, kolegům se to nebude líbit. Musím to zkusit a uvidíme. Doufám, že si zvykne, jsem už samozřejmě zamilovaná,“ prozradila už v minulosti herečka webu Super.cz. Ve videorozhovoru v úvodu článku se můžete podívat nejen na Vašíka, ale také na to, jak Obermaierová tráví léto a co ji aktuálně čeká v profesním životě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.