Celebrity

23. listopadu 2022 14:11

Jaroslavu Obermaierovou šokovaly drahé energie. Kvůli plynu přemýšlí o sebevraždě

Herečka Jaroslava Obermaierová (76) se netají tím, že zažívá velmi složité období. Dokonce přiznala, že začala uvažovat o hodně temných věcech. K negativním myšlenkám ji dohnaly rostoucí ceny energií.

Někteří lidé se domnívají, že slavných herců a hereček se běžné problémy s penězi netýkají, ale populární herečka Jaroslava Obermaierová je příkladem, že i známí herci se mohou dostat do situace, že v ruce otáčejí každou korunu. Rodinu Jaroslavy Obermaierové tvrdě zasáhlo hlavně zdražování energií. Herečka je ráda, že ji zdraví stále pustí před kameru, protože jen z důchodu by svůj život určitě neutáhla.

Když jí zvedli nájem o několik tisíc korun v pražské garsonce, kde žila se svým jediným synem Jaroslavem, nezbývalo jí nic jiného než sbalit kufry a odstěhovat se i s potomkem na chalupu. Výdaje za pražské bydlení už byly likvidační. „Bojím se toho, co bude. Obávám se, že nic hezkého,“ přiznala herečka pro CNN Prima NEWS.

Plyn začíná být exkluzivní věc, zoufá si Obermaierová

Zdálo by se, že na venkově bude mít herečka klid a nebude muset řešit pražské ceny. Ale Jaroslava Obermaierová má na chalupě vše na plyn, s hrůzou tedy sleduje, co s cenami energií dělá ruská invaze na Ukrajinu.

„Plyn začíná být exkluzivní věc. Bojím se, že nám ho vypnou. Děsím se toho, co pak udělám, když nebude. Přemýšlím, jestli nespáchám sebevraždu, kde si půjčím? Jídlo neřeším, k obědu mi stačí brambory, ale teplo člověk přece potřebuje. Z plynu se stal politický nástroj. Každý nemá možnost úsporných opatření, pořízení fotovoltaiky,“ dodala pro CNN Prima NEWS s tím, že negativní myšlenky u ní v poslední době převládají.

Naštěstí má herečka dobré vztahy se svým synem Jaroslavem, na kterého chalupu na jaře převedla. Na syna je hodně fixovaná a on na ni. Celý život spolu bydlí pod jednou střechou. Jaroslav je navíc nemocný, má problémy s dýcháním a psychické potíže. Od narození ho herečka vychovávala zcela sama. Její maminka zemřela těsně před jeho narozením a s manželem, který měl násilnické sklony, se rozešla, když byl malému Jarouškovi pouhý rok.

Jaká je situace kolem plynu a elektřiny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.