Týden plný trapasů a intrik. Soutěžící se v kuchařském klání zapotí nejen u plotny

Prostřeno! XXV (51) - upoutávka

Soutěž o nejlepší menu celého týdne bude i tentokrát stát za to. Ke sporákům se s vařečkou v ruce postaví ti, kdo v Olomouckém kraji chtějí ukázat, že mají na vítězství. Sestava bude poměrně přesilová – čtyři muži na jedinou ženu. Kdo nakonec zvítězí? Tentokrát to bude pořádně napjaté a je jasné, že i příprava úkolu týdne, na první pohled velmi snadného, může zamíchat kartami. Půjde o přípravu závinu a jeho zakomponování do menu tak, aby tuto zapeklitost navíc nikdo nepoznal.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Konzultant Rudolf (29) se do pořadu dostal díky kamarádovi

Ten je přesvědčený, že Rudolf skvěle vaří a že je tedy Prostřeno! možností, jak to ukázat světu. Zatím nepřemýšlel, jak by s případnou výhrou naložil, ale asi by jel na výlet do míst, kde ještě nebyl – nejspíš na sever Norska. Jako zábavu si pro své hosty připraví hru „Ppopgi“ ze Hry na oliheň se sušenkou Dalgona. Bohužel zapomene na brambory v troubě a spálí je tak, že budou nepoživatelné. Ke steaku proto bude podávat salátek, který hostům tolik nesedne. Jídla pro své menu si vybral, protože je má rád a jsou z různých oblastí světa. Jak pondělní seznamovací večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat? Nízko totiž bude bodovat více lidí.

Úterý: Student Adam (17) miluje cukrařinu

Do pořadu ho přihlásila jeho nejlepší kamarádka jako dárek k narozeninám. Chtěla ho překvapit, což se jí také povedlo. Během pořadu vyjde najevo, že Adam má přítele. Budou s tím mít ostatní problém? Pokud by Adam vyhrál, peníze by investoval do kuchyňských spotřebičů. Co se mu v kuchyni nepovedlo? Jednou pekl dort pro svého kamaráda, který slavil 28. narozeniny. Při plnění dortu mu ale kamarád řekl, že mu krém nechutná. Tak vzal Adam kus dortu a hodil ho po něm. K tomu snad v úterý nedojde. Adam se totiž těší na nové zkušenosti, jež během natáčení získá, ale taktizující soupeři mu nedají nic zadarmo. Sledujte už v úterý, jak si hosté u benjamínka skupiny pochutnají.

Středa: Stavař Petr (26) je poměrně krátce zadaný

Do pořadu se přihlásil sám, aby zjistil, jaké je účinkovat v nějaké televizní soutěži. Je impulzivní, společenský a vtipný, vaří denně, a pokud by vyhrál, jeho přítelkyně se může těšit na pěknou dovolenou. Během večera si hosté budou připadat jako u Suchánků, skleničky na víno jsou sice připravené, ale přípitek nikde. Rozčarovaní soutěžící jsou překvapeni i nedostatkem příborů, které Petr na poslední chvíli vybaluje nové z obalu. Povede se mu zaujmout svými oblíbenými jídly, která vaří často, nebo budou jeho hosté vyžadovat odlišné dobroty? Dívejte se už ve středu, jaké zkušenosti a příhody z natáčení si odnese celá tahle partička.

Čtvrtek: Maminka na mateřské dovolené Aneta (30) se stará o dva malé synky

Do pořadu se přihlásila, protože sleduje Prostřeno! pravidelně a vždy ji to lákalo. Pokud by vyhrála, jela by s rodinou na dovolenou. Kvůli výhře neváhá taktizovat a šetřit s body. Jako zábavu si pro své hosty připraví malování na hrnky, při kterém se jim kvůli výparům z laku pěkně zamotá hlava. Jídla do menu si Aneta vybrala z těch, která vaří často a má je ráda její rodina. Takže se na talířích neobjeví ani chobotnice, ani mořské plody, naopak podávat se bude Anetina milovaná svíčková. Ta je ovšem značně kontroverzním pokrmem, protože každý k její přípravě přistupuje a také ji dochucuje jinak. Jak zachutná hostům typicky české menu a hlavně jak se čtvrteční hostitelce povede? Dívejte se!

Pátek: Seřizovač Martin (36) je pyšným tatínkem čtyř dětí

Žije klidný a pohodový život. Do pořadu ho přihlásila přítelkyně, je totiž přesvědčená o tom, že Martin je skvělý kuchař. Už jeho originální předkrm olomoucké jablíčko hosty šokuje a vrcholem večera bude zábava, kdy budou účinkující pomocí toaletního papíru pohybovat sklenicemi plnými vody. Je pravděpodobné, že na stole u Martina se neobjeví vnitřnosti. Ty totiž rád nemá. Ani mrkev. Naopak přiznává, že své menu seskládal z pokrmů, které považuje za jednoduché a má je rád. Bude to stačit na výhru, nebo se mu ve finále dařit nebude? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte! Sledujte Prostřeno! každý všední podvečer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.