Celebrity

22. července 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Jiří Macháček odhalil podivnou symboliku hitu Kalhotky si sundej. Vychází z řecké báje

Zpěvák a herec Jiří Macháček (57) má se svou kapelou MIG 21 na kontě celou řadu písní. Skupina hraje už více než 25 let a její fungování členové často přirovnávají k manželství, ve kterém nechybějí hádky ani pochopení. V talkshow s Honzou Dědkem její frontman odhalil podivnou symboliku jednoho z největších hitů Kalhotky si sundej a prozradil, jakou cílovou skupinu tento song má.

Jiřího Macháčka si všichni pamatují především z filmu Samotáři, zanedlouho od hereckého úspěchu však prorazil také se svou kapelou MIG 21. A pozornost fanynek si vždycky užíval.

Čtěte také: Jiří Macháček sbírá kalhotky svých fanynek a v Thajsku si koupil rozpadlý dům

„Jsem vděčný, když kalhotky přilítnou na pódium, ale nevyžaduju to. Schraňuju je, mám je ve zkušebně. V jednom rohu je hromada, nestačili jsme je přerovnat. Některé nechceme vyprat, některé je nutné vyprat, aby na tu hromadu vůbec mohly přijít,“ prozradil v minulosti Honzovi Dědkovi zpěvák, jemuž k netradiční sbírce dopomohla píseň jeho kapely Kalhotky si sundej.

Jiří Macháček zahrál se svou kapelou na festivalu ve Varech:

Čtyřletá děvčata jako cílová skupina Jirky Macháčka

Právě svůj hit Kalhotky si sundej nyní blíže okomentoval v novém díle 7 pádů Honzy Dědka. „Píseň Kalhotky si sundej je v podstatě řecká báje o bohu Diovi, který se převtěloval tu v déšť, tu ve vítr, tu v bouři, aby mohl proniknout někam, kde by mohl mít krátkodobý a možná citově i méně hodnotný vztah s nějakou Řekyní, a pak se mohl vrátit na Olymp,“ okomentoval poněkud zvláštní symboliku svého hitu.

Mohlo by vás zajímat: Jaký je pravý důvod, proč Jiří Macháček zazpíval na pohřbu Libuše Šafránkové?

Macháček pak dodal ještě další vysvětlení. „Cílová skupina této písně, aniž bychom na ně mířili, jsou čtyřletá děvčata. Třeba tady na baru jsem se setkal s jednou čtyřletou holčičkou, která má tu písničku ráda,“ překvapil vnímáním své písně její autor.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.