Celebrity

4. října 2024 12:06

Michaela Vlčková

Jiřina Bohdalová a její lékař o otravě: Zvítězili jsme, protože hekla a zavolala

Jiřina Bohdalová se ukázala na veřejnosti

Nedlouho poté, co byla herečka Jiřina Bohdalová propuštěna z nemocnice, kde byla kvůli otravě, se znovu podívala za svým dvorním lékařem Petrem Neužilem. Promluvila o svém současném zdravotním stavu a přiznala, že stále se necítí stoprocentně fit.

Jiřina Bohdalová opustila nemocnici začátkem týdne a za pár dní už byla zpět. Naštěstí tentokrát ne jako pacientka. V pražské Nemocnici Na Homolce byla hospitalizována od minulého týdne kvůli těžké otravě způsobené špatně tepelně zpracovaným jídlem. Co přesně u ní zdravotní komplikace vyvolalo, si herečka není jistá. „Prý to mohla být úplná drobnost. Nějaký kousíček nedodělaný něčeho. Tomu se nevyvarujete,“ popsala herečka pro Showtime, zatímco byla spolu s hereckými kolegy podpořit profesora Petra Neužila na vernisáži obrazů, kterými šéf kardiologie zpříjemňuje chvíle všem na lůžkovém oddělení.

Podle Petra Neužila hrál velkou roli čas. Díky včasné reakci Bohdalové se podařilo její špatný zdravotní stav dostat pod kontrolu. „Ona má ve mně naprostou důvěru v tom, že kdykoliv hekne, tak já řeknu na to bacha. Teď jsme opravdu zvítězili díky tomu, že hekla a hned zavolala. Jinak by to možná dopadlo blbě,“ upozornil Neužil.

Čtěte také: Bohdalová se poprvé od hospitalizace objevila ve společnosti. Podpořila svého osobního lékaře

Přestože na vernisáži vypadala Bohdalová, že je opět plná sil, sama přiznala, že to stále není úplně nejlepší. „Není to stoprocentní,“ odpověděla herečka moderátorce Marině Jandové na otázku, jak se nyní cítí. „Ale jsem tu. O tom to je,“ doplnila.

Jiřina Bohdalová také promluvila o tom, jak to má se strachem. „Já si to nikdy ani neuvědomím. Buď je mi tak blbě, že si to neuvědomuju, nebo mi není tolik a pak je to fajn,“ vysvětlila oblíbená herečka.

Zeman slavil 80. narozeniny v Hluboké nad Vltavou. Jiřina Bohdalová tam kvůli svému zdravotnímu stavu chyběla:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.