Celebrity

25. srpna 2023 11:30

Kisa Císařová

Jiřina Jandová zažila před koncertem drama. Zamkli ji v šatně a nedostala se na pódium

30+ Otázek Jiřina Jandová

Jen si to představte. Kapela hraje, natěšené publikum jásá, vyvolává svoji oblíbenou zpěvačku a… hlavní hvězda nikde! Přesně takhle to vypadalo v Rozvadově, kde měla svým zpěvem potěšit fanoušky Jiřina Anna Jandová (34). Jenže to by drobnou blondýnku nesměl někdo zamknout v šatně.

„Kapela hrála možná už tak deset minut a bubeník je za to dodneška moc rád,“ zavzpomínala s úsměvem v pořadu 30+ Otázek Jiřina Anna Jandová. Od moderátorky Kisy Císařové totiž dostala otázku, na které vystoupení ráda vzpomíná. „Asi úplně na všechny. Vzpomínám ale hlavně na ty, na kterých se stala nějaká prekérka. A napadá mě teď momentálně Rozvadov, kde mě zamkli v šatně,“ zněla celá odpověď.

Přečtěte si také: Dalibor Janda každý rok předvede světelnou show. Jeho ohňostroj sousedi milují

Správce kulturní haly tak svojí přehnanou iniciativou a nepozorností zároveň zadělal na pořádně pikantní situaci. Přestože měla Jiřina u sebe mobil, neměla komu zavolat si o pomoc, jelikož všichni členové kapely už tou dobou byli na pódiu bez mobilních telefonů a rozehrávali svoje nástroje v naději, že se zpěvačka každou chvíli objeví. Poté ji ovšem museli jít hledat, ze šatny vysvobodit a teprve pak mohl koncert doopravdy začít.

Tátu jako hvězdu nebrala

Podobné situace se ale naštěstí neodehrávají příliš často a Jiřina Anna se může v klidu věnovat zpěvu, ať už na sólových vystoupeních nebo se svým věhlasným tátou Daliborem Jandou (70). I na něj přišla v pořadu 30+ Otázek samozřejmě řeč. „Myslím, že to všechno šlo postupně a průběžně. A mám pocit, že si to dodnes úplně nějak extra neuvědomuji. Je to konec konců můj táta,“ svěřila Jiřina své pocity v odpovědi na otázku, kdy a jak přišla na to, že je její táta velkou hvězdou české hudební scény. Pro někoho bude v této souvislosti možná překvapivá informace, kolik času věnovala muzikantská rodina zpěvu při společných cestách autem. „Málo,“ okomentovala to Jiřina Anna jedním slovem.

Co říká Jiřina Anna Jandová na pěvecké dovednosti své maminky a manželky věhlasného „Hurikána“? „Mamča to skrývá, ale myslím si, že je na tom dobře,“ vysekla jí dcera poklonu. V pořadu 30+ otázek Jiřina Anna dostala mimo jiné i otázku, jakou tátovu písničku si vybaví jako první. V tom se sympatická blondýnka, která se vydala v tátových profesních šlépějích, jistě shodne s celou řadou fanoušků. „Žít jako kaskadér,“ prozradila Jiřina Anna. Ovšem kterou tátou písničku má Jiřina Anna nejradši? A vystupuje radši na velkých festivalech nebo v malých klubech? Na jakém místě by si chtěla zazpívat? A co by si přála k nadcházejícím narozeninám? Na to vše a mnohem víc odpověděla ve videorozhovoru v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.