Celebrity

31. prosince 2022 17:56

David Laštovka

Dalibor Janda každý rok předvede světelnou show. Jeho ohňostroj sousedi milují

Zpěvák Dalibor Janda, který už v březnu oslaví sedmdesáté narozeniny, popsal, co pro něj znamená sváteční čas a také prozradil, co ho nejvíce trápilo během silvestrovské noci. A také se v rozhovoru pro Prima Ženy pochlubil, že na jeho ohňostroj se chodí dívat všichni sousedi.

K vánočním svátkům a silvestrovskému veselí má zpěvák Dalibor Janda vřelý vztah už odmalička. „Mám je velmi rád asi jako každý. Vzpomínám si, že jako dítě jsem věřil, že Ježíšek přiletí oknem, a tak je pořád chodil otvírat. Otec je po mě chodil zase zavírat a nadával mi, že nebude topit zbytečně,“ prozradil s úsměvem zpěvák webu Prima Ženy.

Podobné články

Štědrý den rodina prožila znovu tradičně. „Máme několik rituálů, stromek chodíme vybírat s dcerou Jiřinou Annou a k večeři musí být kapr se salátem,“ popsal Dalibor Janda, který dárky nakupuje s předstihem. „Docela se tím bavím a užívám si to,“ prozradil hitmaker.

Po půlnoci odpálí ohňostroj

Silvestr legendární zpěvák prožije doma s rodinou a přáteli. „Máme velkou zahradu, pokaždé se u nás sejde zhruba dvacet lidí, vždycky udělám polévku, grilujeme, otáčíme něco na rožni. Oslavu zakončujeme pravidelně velkým ohňostrojem. Na něj se chodí dívat i lidé z okolí. Obvykle čekáme až přestanou střílet ostatní, odpalujeme ho kolem jedné hodiny ranní,“ přiblížil Dalibor Janda, který má s příchodem Nového roku spjatý i jeden veselý zážitek z dětství.

„Když jsem byl malý, můj děda, vyhlášený srandista, mi vždycky říkal, že se každý rok o půlnoci za naší zahradou pere nový rok se starým a že ten nový toho starého vždycky přepere. Já jsem se ho ptal, proč by jednou nemohl vyhrát taky ten starej a on tvrdil, že vždycky vyhraje ten mladej. Já kvůli tomu ani nespal, jestli to náhodou tentokrát nebude jinak,“ zavzpomínal s úsměvem Janda pro Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.