Celebrity

31. prosince 2022 17:56

David Laštovka

Dalibor Janda každý rok předvede světelnou show. Jeho ohňostroj sousedi milují

Zpěvák Dalibor Janda, který už v březnu oslaví sedmdesáté narozeniny, popsal, co pro něj znamená sváteční čas a také prozradil, co ho nejvíce trápilo během silvestrovské noci. A také se v rozhovoru pro Prima Ženy pochlubil, že na jeho ohňostroj se chodí dívat všichni sousedi.

K vánočním svátkům a silvestrovskému veselí má zpěvák Dalibor Janda vřelý vztah už odmalička. „Mám je velmi rád asi jako každý. Vzpomínám si, že jako dítě jsem věřil, že Ježíšek přiletí oknem, a tak je pořád chodil otvírat. Otec je po mě chodil zase zavírat a nadával mi, že nebude topit zbytečně,“ prozradil s úsměvem zpěvák webu Prima Ženy.

Podobné články

Štědrý den rodina prožila znovu tradičně. „Máme několik rituálů, stromek chodíme vybírat s dcerou Jiřinou Annou a k večeři musí být kapr se salátem,“ popsal Dalibor Janda, který dárky nakupuje s předstihem. „Docela se tím bavím a užívám si to,“ prozradil hitmaker.

Po půlnoci odpálí ohňostroj

Silvestr legendární zpěvák prožije doma s rodinou a přáteli. „Máme velkou zahradu, pokaždé se u nás sejde zhruba dvacet lidí, vždycky udělám polévku, grilujeme, otáčíme něco na rožni. Oslavu zakončujeme pravidelně velkým ohňostrojem. Na něj se chodí dívat i lidé z okolí. Obvykle čekáme až přestanou střílet ostatní, odpalujeme ho kolem jedné hodiny ranní,“ přiblížil Dalibor Janda, který má s příchodem Nového roku spjatý i jeden veselý zážitek z dětství.

„Když jsem byl malý, můj děda, vyhlášený srandista, mi vždycky říkal, že se každý rok o půlnoci za naší zahradou pere nový rok se starým a že ten nový toho starého vždycky přepere. Já jsem se ho ptal, proč by jednou nemohl vyhrát taky ten starej a on tvrdil, že vždycky vyhraje ten mladej. Já kvůli tomu ani nespal, jestli to náhodou tentokrát nebude jinak,“ zavzpomínal s úsměvem Janda pro Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.