Celebrity

8. prosince 2023 08:00

Kisa Císařová

Jitka Boho ukázala útulný byt, kde žije s partnerem a dětmi. Jsem polštářová, říká o sobě

Jitka Boho – Living 1

Jitka Boho (32) s partnerem Tomášem Hřebíkem (44) bydlí v bytě na okraji Prahy a není to tak dlouho, co si interiér zrekonstruovali. Na zvelebení bydlení, kde s nimi žije i Rosalie (8), dcera z Jitčina předchozího manželství, a společný syn Tadeáš (1), si dala modelka velmi záležet.

Kdo Jitku Boho zná nebo ji sleduje na sociálních sítích, toho nepřekvapí, že má modelka, která se v průběhu let v showbyznysu dala na pěveckou dráhu, ráda přírodní styl a materiály a opravdové pohodlí. „Mám ráda, když je z bytu nebo domu cítit, že se tam bydlí. Nemám ráda, když to je jen na oko, a člověk se tam ve skutečnosti necítí dobře,“ vysvětlila nám Jitka Boho při natáčení.

„Nejsem zastáncem minimalismu. Taky nejsem zastáncem drahých materiálů, které na oko vypadají luxusně. To nemám moc ráda. Raději využívám přírodní materiály, jakými jsou dřevo, kov a jejich kombinaci,“ svěřila se korunovaná nejkrásnější žena České republiky roku 2010 společně s tím, že se nerada zbavuje nábytku a věcí, které stále slouží. „Jsem ráda, když se využije něco, co už člověk měl. Je tady tudíž spousta kousků i levnějších, které jsem měla v předchozích bytech. Jsem ráda, že se to dá zkombinovat,“ pochvaluje si.

Přečtěte si také: Byla to fuška, ale šla bych do toho znovu. Jitka Boho promluvila o druhém porodu

Polštáře všude kam se podíváš

Polštářky na rozlehlé sedačce v obývacím pokoji na první pohled zaujmou. „Některé přinesla designérka, některé jsem měla z předchozích bytů. Je pravda, že jsem taková polštářová. Často koukám na povlaky, kterými se dají polštáře úplně změnit,“ prozradila svůj tip na drobnou úpravu interiéru.

„Nábytek včetně sedačky je tu v neutrálních barvách. Člověk může interiér dobře obměnit a oživit právě polštáři,“ dodala Jitka, která v období Vánoc používá povlaky ladící s vánoční tematikou.

Podívejte se také na další část videa z rozhovoru s Jitkou Boho u ní doma:

Lila barva na stěnách

Stěny obývacího pokoje nechala Jitka Boho vymalovat příjemnou tlumenou lila barvou. Vybrala ji designérka, kterou Jitka požádala o pomoc s rekonstrukcí bytu. „Byla jsem z toho nadšená, moc se mi to líbilo. Není to úplně bílé, není to šedé. Má to hezký nádech,“ raduje se.

Černá pracovní deska?

Kuchyňský kout je v moderní bíločerné kombinaci. V převažující bílé barvě jsou všechny kuchyňské skříňky, v černé je pak pracovní deska, dřez, digestoř a madla bílých skříněk. „Přišla mi asi nejuniverzálnější. Někdy je tedy i nejméně praktická. Dělala jsem anketu, jestli by mi lidi doporučili černou pracovní desku, nebo ne a vyšlo to padesát na padesát. Řekla jsem si, že tím pádem je to jedno a jdu do toho.“

Skutečnou chloubou v bytě je ovšem pro Jitku Boho koupelna. „Ta si myslím, je v boho stylu. Líbí se mi, že má okna a je v ní hodně světla. Předtím jsem v žádné koupelně neměla přírodní světlo, což mi trochu vadilo. To je na té koupelně nejlepší. Taky v ní mám hodně květin. S nimi má koupelna úplně jiný nádech a je v ní cítit život,“ prozradila. Květiny a rostliny jsou ostatně rozmístěné po celém nedávno zrekonstruovaném bytě, který si můžete sami podrobně prohlédnout v našich videích.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.