Celebrity

30. listopadu 2023 12:10

Eliška Reiglová

Kaley Cuoco alias Penny čekají první Vánoce s dcerou. Tahám ji jak pytel brambor, říká

Herečka Kaley Cuoco slaví 38. narozeniny, své první narozeniny v roli matky. Nějakou dobu už ani nevěřila, že se dítěte dočká, začátkem letošního dubna však přivedla na svět rozkošnou dcerku Matildu. Nyní se těší na první Vánoce s ní a promluvila o tom, jak si ji užívá.

Kaley Cuoco, která se nejvíc proslavila jako Penny v Teorii velkého třesku, se posledních téměř osm měsíců spolu s partnerem Tomem Pelphreym denně raduje z dcerky Matildy. Přivedla ji na svět letos v dubnu a na sociálních sítích se ráda chlubí jejími fotografiemi a ukazuje, že roste jako z vody. Navíc se z ní postupně stává tatínkova holčička.

Rukavičky a pytel brambor

„Kdykoliv Tom někde promluví, tak se po jeho hlasu ohlíží a hledá ho. Chová se před ním neuvěřitelně roztomile, skoro jako by se styděla. Jejich vztah je jiný než ten, který s ní mám já,“ prozradila oblíbená herečka v rozhovoru pro E! News.

Sama přitom přiznala, že s dcerkou nezachází v rukavičkách. „Tom se mi směje, protože říká, že ji tahám jako pytel brambor. On ji přitom pořád drží tak, jako by stále sama neudržela hlavičku. Myslím, že Matilda ten rozdíl mezi námi vnímá,“ řekla Cuoco.

Láska ke psům

Kaley i její partner si dávají záležet na tom, aby jejich dcera měla stejný vztah ke psům jako oni. Oba je totiž nadevše milují a několik jich adoptovali. „Než se narodila Matilda, myslela jsem si, že budu navždy jen panička. Je krásné sledovat, s jakou láskou k nim přistupuje,“ dodala herečka, která se nyní těší na první Vánoce v roli matky.

Podívejte se, jak mateřství mění životy celebrit:

Sdílejte článek
Štítky Teorie velkého třesku mateřství narozeniny dcera Kaley Cuoco

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.