Celebrity

24. listopadu 2023 12:15

Tomáš Durčák

Slavní na Den díkůvzdání: Paris Hilton oznámila druhé dítě, Bruce Willis pózoval s rodinou

Bruce Willis se objevil na veřejnosti

Američané si užívají státního svátku, který popravdě tak trochu potřebují, aby se zotavili ze čtvrtečního porcování krocanů a stavu absolutního přejedení. Řada slavných celebrit Den díkuvzdání využila k tomu, aby se pochlubila fotkami ze svého soukromí. Paris Hilton například šokovala oznámením, že letos přivítala na svět již druhého potomka, zatímco Bruce Willis bojující s demencí fanoušky potěšil rodinnou fotkou.

Paris Hilton

S přehledem největší pozornost na sebe na sociálních sítích upoutala dědička miliardového impéria Paris Hilton. Ta nejdříve sdílela snímek se svým synem Phoenixem, který se narodil letos v lednu poté, co jej odnosila náhradní matka. Následně však přidala fotku růžového oblečku pro dívku jménem London, čímž rozproudila spekulace o těhotenství. Vzápětí však zároveň odhalila, že již svou vysněnou dceru dokonce i porodila, čímž fanoušky zcela šokovala. „Jsem tak vděčná, že mohu okolo sebe mít tak úžasnou rodinu, podporující přátele a milujícího manžela. Tak na mnoho dalších let lásky a vděku,“ napsala Paris na svůj Intagram.

Kaley Cuoco

Svým letos narozeným potomkem se na Den díkuvzdání pochlubila také herečka Kaley Cuoco, kterou proslavila role Penny v sitcomu Teorie velkého třesku. Na Instagramu zveřejnila fotku, na které je společně se svou sedmiměsíční dcerou. Ta dostala letos v dubnu po narození hned čtyři jména: Matilda Carmine Richie Pelphrey. Na videu se Kaley fanouškům pochlubila dojemným momentem, když její malá dcera začala náznakem říkat své dost možná první slovo: „mama“.

Khloé Kardashian

Také sestra Kim Kardashian Khloé se rozhodla při příležitosti Dne díkůvzdání napsat na Instagram do stories delší post. „Dnes jsem vděčná. Za všechny velké i malé věci, každodenní překrásné momenty, které mi vykouzlí úsměv na tváři a přinášejí mi klid. Ale také za věci, které mě srážejí, zkoušejí, které mi přinášejí slzy, ať už štěstí, či smutku,“ svěřila se jedna ze slavného klanu Kardashianů. Její známější sestra Kim se původně odmlčela, a nakonec z Díkuvzdání sdílela jen krátké video ukazující nazdobený hodovní stůl se stříbrnou sochou krocana a svíčkami.

Karlie Kloss

Supermodelka Karlie Kloss rovněž Den díkuvzdání zasvětila především svým nejbližším. Sdílela snímek, na němž její starší syn Levi pečlivě hlídá, jak se v troubě peče krocan. Karlie se svým manželem Joshuou Kushnerem, jenž je švagrem Ivanky Trump, má ještě mladšího syna Elijaha.

Bruce Willis

V záplavě dojemných snímků malých dětí si však své místo našel také rodinný snímek nejbližších herce Bruce Willise. Ten musel loni ukončit hereckou kariéru poté, co mu byla diagnostikována vzácná nemoc jménem afázie. Letos se jeho stav zhoršil a objevila se u něj i demence. „Šťastný Den díkuvzdání,“ stojí u fotky, která se ve čtvrtek objevila na jeho Instagramu s odkazem na manželku Emmu. „Jsem vděčná, že znám tenhle druh lásky. Šťastný Den díkuvzdání všem!“ napsala manželka známého herce, která nyní vzhledem k jeho nemoci neprožívá snadné období. Bruce Willis se nedávno objevil na veřejnosti (jak se můžete přesvědčit v úvodním videu).

Sdílejte článek
Štítky rodina Instagram sociální sítě Khloé Kardashian Kim Kardashianová Bruce Willis Den díkůvzdání Paris Hiltonová Karlie Kloss Kaley Cuoco

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.