Celebrity

22. září 2024 13:19

Vanesa Havlíková

Obrovský smutek Kamily Magálové: Slovenská herečka tragicky přišla o syna Martina

Hvězda filmu Líbáš jako Bůh Kamila Magálová (73) zažívá bolestivé chvíle. Dle informací webu Pluska.sk herečka přišla tragicky o svého syna, který zemřel na následky zranění z koňského póla.

Herečka Kamila Magálová aktuálně prožívá ty nejtěžší chvíle. Její milovaný syn, právník Martin, podlehl v Itálii zraněním, které si způsobil při koňském pólu. Právě tomuto sportu se vášnivě věnoval a dosáhl v něm řady úspěchů.

Čtěte také: Vlastimil Bedrna před svatbou přišel o syna. Miloval Hegerovou i manželku Kopeckého

Tragické úmrtí

Martin Magál měl být okamžitě převezen do nemocnice v Sieně, kde však rozsáhlým zraněním podlehl. Syn slovenské herečky byl otcem dvou dětí. Jeho syn zveřejnil na sociálních sítích srdceryvný příspěvek. „Řekni dnes svým rodičům, že je miluješ. Nikdy nevíš, kdy bude pozdě. Miluju tě, tati,“ napsal na Instagramu devatenáctiletý Gregor. Kamila Magálová má dále dceru Danielu, která má tři děti.

Koňské pólo bylo pro Martina zálibou, které se věnoval již odmalička. „Jezdit jsem začal ve třech letech. Vedli mě k tomu rodiče. Jezdil jsem až do 16 let, pak jsem si dal dlouhou pauzu. Ale po třicítce jsem objevil pólo jako jediný akční, kolektivní a kontaktní koňský sport a do sedla jsem se vrátil. Při pólu ze sebe dostanu všechen stres nahromaděný z práce,“ prozradil Martin Magál v roce 2017 pro magazín Trend.

Herečka Kamila Magálová se vryla lidem do paměti rolí ve filmu Líbáš jako Bůh:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 9. 2024

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.