Emotivní příběh Karla Kašáka, bratra známé modelky. Máma brala drogy, táta byl agresor

Karel Kašák promluvil o svých rodičích a dětství

Moderátor a reportér Karel Kašák (34) neskrývá svou minulost. Spolu se sestrou a modelkou Veronikou Kašákovou (33) vyrůstal v dětském domově. Tento příběh mnoho lidí zná. Nyní se ale svěřil s tím, proč se tam se sestrou dostali. Promluvil také o zážitcích ze svého dětství s rodiči.

Je známo, že Karel Kašák se sestrou Veronikou vyrůstali v dětském domově. A to i přesto, že své rodiče znají. „Znám maminku i tatínka. Rodiče se rozvedli, když jsme byli malí, a zůstali jsme s maminkou. Nedopadlo to ale úplně dobře. Mamince nás odebrali, protože jednou nepřišla domů. Brala drogy, asi hodně, a tak jsme se vlastně dostali do dětského domova, kde to nakonec pro nás bylo spíš vysvobození,“ svěřil svůj příběh reportér a moderátor Karel Kašák webu Prima Ženy.

Máma brala drogy, táta byl agresor

Jeho maminka se nakonec z drogové závislosti dostala. Její minulost je však místy hodně děsivá. „Mamka se sjela na pervitinu a držela někde ve sklepení třináct hodin zeď. Policajti s ní ani nemluvili a nechali ji být, protože viděli, že ta Kašáková je mimo,“ zavzpomínal moderátor. Svého otce popisuje jako samuraje z Japonska, který stojí furt hrdě rovně. I když ho má dnes strašně rád, i u něj si pamatuje temné chvilky. „Nevím, kde to vzniklo. Jestli první začala mamka brát drogy nebo táta ji párkrát praštil. Byl to agresor a útočil, ať už fyzicky, nebo psychicky. Občas se doma pomlátili navzájem,“ řekl otevřeně Kašák.

Z táty jsme měli strach, často křičel

Když bylo Karlovi patnáct let, odešel z domova ke svému otci. Jeho mladší sestra Veronika zůstala v dětském domově s tím, že po ukončení základní školy se za bratrem přestěhuje. Už se tak ale nestalo. „Já jsem sestře řekl, ať k tátovi nejezdí, protože jsem tam ze začátku nebyl vůbec šťastný. Táta je přísný, od rány a často křičel. Než respekt jsme z něj asi měli víc strach. Díky němu mám ale disciplínu, to mě naučil,“ dodal Kašák pro web Prima Ženy s tím, že celou dobu využíval toho, co ho dětský domov naučil. Byl v dramatickém kroužku, zpíval ve sboru a doteď dělá vše, co mu život nabízí.

Sdílejte článek
Štítky drogy moderátor reportér Japonsko FTV Prima dětský domov Showtime Veronika Kašáková rozhovor drogy dětství násilí Karel Kašák

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.