Kaskadérka Hana Dvorská natáčí i po šedesátce. Občas je stará bába potřeba, říká

Kaskadérka Hana Dvorská v Show Jana Krause

Hana Dvorská má životního elánu na rozdávání. Sympatická kaskadérka cvičí každý den a její kondici by jí mohl závidět kdekdo o poznání mladší. Jak funguje její práce a co všechno má za sebou?

Hana Dvorská svou práci miluje. Dělá to, co ji baví, a nedokáže si představit život bez sportu. Kaskadérka usedla na pověstný červený gauč znovu po 19 letech. „Už jsem rozsekaná na cimpr campr, ale pořád to dělám,“ vtipkovala třiašedesátiletá Dvorská v pořadu Show Jana Krause.

Mohlo by vás zajímat: Všichni tvrdí, jací jsou nebojsové. Strach má ale každý, říká kaskadér Matin Hub

K jedné starší ukázce, v níž se neohroženě vrhla pod auto a kterou pro dokreslení její práce moderátor pouštěl, dodala, že takto už to dávno nechodí. „Dneska už by se to dělalo na lankách a pomocí jeřábu, aby nebyl ten náraz tak tvrdý. My jsme to dělali jako echtovku, ale nebylo to pro nás nic dobrého,“ vysvětlila Dvorská.

Čtěte také: Jiří Vyorálek občas lituje, že se nestal truhlářem. Intimní scény za něj natáčel kaskadér

Protože se v současné době hodně točí, má stále co dělat. „I tam je občas potřeba stará bába,“ dodala se smíchem a sdělila, že například teď dělala pro jeden seriál opravdu výživné scény. „Tam jsem měla meč a s tím jsem zabila trollocka. To jsou takoví obrovští medvědi, mají pět rohů, zuby… a já jsem s ním zápasila a zabila jsem ho,“ popsala kaskadérka. „Ale pak přišli nějací další dva trolloci a ti mě přešmikli vejpůl. Jako fakt,“ prohlásila milovnice sportu s humorem v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat každou středu od 21:40 na Primě.

Dvorská o sobě říká, že když se vyučila tělocvikářkou, musí to dělat. To v jejím podání znamená, že první ranní cvičení začíná už v 6:45 ráno. Poté pokračuje v posilovně, následuje jóga, spinning a odpoledne ještě individuální sporty. „Teď mám novinku, že jezdím na jednokolce,“ dodala Hanka s tím, že ji dostala k šedesátinám. „Sedla jsem si na ni a hned jsem spadla. Je to těžké,“ postěžovala si Janu Krausovi.

Mohlo by vás zajímat: Všichni tvrdí, jací jsou nebojsové. Strach má ale každý, říká kaskadér Matin Hub

Hanu Dvorskou můžete vidět také jako trenérku v soutěžní reality show Hubne celá vesnice každé pondělí od 21:30 na Primě. „Trénovat, nebo spíš přimět lidi k pohybu, je moje parketa, moje životní poslání. Tato role mi nedělá žádný problém. S lidmi mám velké zkušenosti, takže přesně to, co jsem očekávala, se naplnilo. Různí lidé, každý s jinou sportovní minulostí, někdo s žádnou. Navázat s nimi lidský kontakt je to nejdůležitější. Myslím, že se mi to povedlo a všechny tréninky pak probíhaly v super atmosféře. Soutěžící se opravdu snažili vydat ze sebe maximum a bojovali za své družstvo, jak jen mohli. Ten, kdo měl o sobě vysoké mínění, brzy zjistil, že ještě nějaká rezerva tam je. A ten, kdo měl nízké sebevědomí, dosáhl za podpory družstva neuvěřitelných výkonů,“ řekla k projektu kaskadérka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.