Kateřina vaří v chatě, kde žije čtyři dny. Při zábavě s noži poteče krev

Zranění - Prostřeno! S29 (74)

Tipovali ji na kancelářskou myš, ona je ale policistka. Čtvrteční hostitelka Kateřina uvaří pro kolegy ze Zlínského kraje a překvapí nejen svým povoláním, ale i jídlem a bydlením. Při šmejdění je navíc čeká překvapení v podobě slastné masáže. Bude to sázka na jisté vítězství?

Čtyřiačtyřicetiletá Kateřina žije v zahrádkářské kolonii na okraji Holešova ve Zlínském kraji. V rekonstruované chatě bydlí teprve čtyři dny a hostit bude na terase s krbem. Je rozvedená, má desetiletého syna a se současným partnerem žijí odděleně. Ráda sportuje, jezdí na motorce a je bývalá fotbalistka. Do Prostřeno! se přihlásila po několikaleté úvaze a pro hosty připraví masové menu.

Ostatní se budou divit, protože Kateřina prohlašovala, že maso moc nemusí. Jako předkrm bude pomazánka z pečeného masa s chlebem, následuje poctivá domácí česnečka s krutony, vejcem a slaninou. Jako hlavní chod zvolí krémové chicken tikka masala s naan plackami a jako dezert bude panna cotta dvakrát jinak. Soutěžící se budou těšit na hlavní chod. Nemají totiž tušení, o co jde.

Je těžké vařit pro někoho, kdo nezná rybíz. Páteční díl je na prima+ ke zhlédnutí už teď:

Při šmejdění si soutěžící užijí masáž

Ve středu Kateřina soupeře varovala, ať dorazí v dobré obuvi a s čelovkou. Všichni její přání splní. Při předkrmu hostitelka vysvětlí, jak to má s masem. Steak nebo pečeně v celku jí vadí, namleté nebo jinak zpracované maso sní bez problémů. Dagmar bude mírně uražená, protože u ní Kateřina maso téměř nejedla. Při šmejdění dojde na odhalení hostitelčiných tajemství. Soutěžící zjistí, že je Kateřina policistka. Originálním nápadem bude masér Jakub, který čeká v ložnici. Všichni se vystřídají u něj na lehátku.

Hlavní chod tikka masala bude zklamání. I když nikdo neví, jak má jídlo chutnat, každý má nějakou připomínku. Včerejší panna cotta nasadila vysokou laťku a dnešní dezert tolik nezaujme. Jako zábavu hostitelka zvolí soutěž o nejkrásnější špekáček. Při manipulaci s ostrým nožem ale dojde ke zranění. Dagmar se řízne a Kateřina jí ránu musí ošetřit. Naštěstí dříve dělala zdravotní sestru, což je jeden z jejích dalších skrytých talentů. Co dalšího se u večeře semele, sledujte už nyní na prima+, kde čeká všech pět dílů tohoto týdne.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.