Celebrity

25. října 2023 11:53

Vanesa Havlíková

Katy Perry si kdysi nechala změnit jméno. Rozchod s Bloomem ji málem dohnal k sebevraždě

Oblíbená americká zpěvačka Katy Perry slaví 39. narozeniny. Hudební talent se u ní projevil už v útlém věku. Dětství prožila ve velmi konzervativní rodině, přičemž jinou hudbu než s křesťanskými motivy poslouchat nesměla. Štěstí v milostném životě našla po boku herce Orlanda Blooma (46), s kterým má tříletou dceru. Připomeňte si životní milníky jedné z nejúspěšnějších popových zpěvaček.

Katheryn Elizabeth Hudson, známá pod uměleckým jménem Katy Perry, se narodila 25. října 1984 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její rodiče, Mary Christine a Maurice Keith Hudson byli silně věřící a zpěvaččino dětství bylo silně poznamenáno náboženstvím a církevním prostředím. Její hudební začátky patřily především gospelovým písním a zpívání v kostelech. Po dostudování školy se přestěhovala do Los Angeles a začala se již naplno věnovat hudbě.

Čtěte také: Orlando Bloom slaví půlkulatiny. Co dělal v Česku a proč se v minulosti vzdal sexu?

Jméno si nechala změnit kvůli herečce Kate Hudson

Své debutové album vydala ještě pod svým původním jménem a fanoušci si na něm mohli poslechnout hlavně křesťanské písně. V roce 2007 podepsala smlouvu s nahrávací společností Capitol Records a vydala své první album pod pseudonymem Katy Perry. Pro pseudonym se rozhodla, protože její původní jméno bylo skoro totožné s herečkou Kate Hudson.

Album během chvíle zaznamenalo enormní úspěch, mezi hudební hvězdy ji dostala písnička I Kissed A Girl, následoval song Hot N Cold a Waking Up in Vegas. Mezi lety 2011 až 2018 patřila k nejvyhledávanějším a nejlépe vydělávajícím zpěvačkám světa. Během své kariéry prodala přes 10 milionů alb a více než 80 milionů singlů. Mimo to je držitelkou několika ocenění, za svou kariéru se jí podařilo získat například čtyři zápisy v Guinnesově knize světových rekordů či pět American Music Awards.

Orlando Bloom a Katy Perry již několikrát navštívili Prahu:

Po rozchodu s Bloomem myslela na nejhorší

Prvním vážným vztahem Katy Perry byl ten s rapperem Travie McCoyem. Následně se provdala za britského herce Russella Branda. Jejich vztah vypadal zpočátku idylicky, ale manželství nakonec skončilo již po dvou letech. Posledním mužem před tím, než potkala svou osudovou lásku, byl hudebník John Mayer.

V roce 2016 Katy Perry začala randit s hercem Orlandem Bloomem a odstartovala tak novou etapu svého milostného života. Po roce plném vzestupů a pádů dvojice oznámila rozchod, což všechny velmi překvapilo. Zpěvačka v tu dobu zažívala jedno z nejhorších životních období. Jak sama v jednom z rozhovorů přiznala, uvažovala dokonce o sebevraždě. „Po rozchodu jsem myslela na to nejhorší. Ale pak jsem postupně našla způsob, jak se naučit všeho si vážit. Když prožívám těžké chvíle, opakuji si, za co všechno jsem ve svém životě vděčná. A že toho není málo,“ uvedla v rozhovoru pro kanadskou stanici SiriusXM CBC Radio One.

Čtěte také: Katy Perry a Orlandu Bloomovi se narodila holčička. Dostala krásné jméno

Po dramatickém rozchodu, se pár dal opět dohromady a herec v roce 2019 požádal svou partnerku o ruku. Svatební plány jim tehdy narušil covid. Dne 26. srpna 2020 se dvojici narodila dcera Daisy Dove Bloom. Od té doby láska slavného páru jen kvete a snoubenci by rádi svou rodinu rozšířili o dalšího potomka.

Takhle vypadala Katy Perry před porodem. Orlando ji burcoval, aby vtipně tancovala:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.