Celebrity

17. září 2023 18:30

Tomáš Durčák

Znám skutečnou pravdu, říká Katy Perry o exmanželovi. Ten čelí obviněním ze znásilnění

Herec, aktivista a komik Russell Brand (48) zažívá nepříjemné chvíle. Čelí totiž obvinění ze znásilnění i sexuálního násilí, které už se dostalo i do hledáčku policie. S šokujícími informacemi přišla trojice britských médií, pro kterou své příběhy vypověděly čtyři ženy, z nichž jedné mělo být v době napadení pouhých 16 let. Velmi zavařit by nyní svému exmanželovi mohla i zpěvačka Katy Perry (38).

Manželství Katy Perry s Brandem nemělo dlouhého trvání a proběhlo v době jeho relativně největší slávy. Poté, co si slavný pár řekl své „ano“, přišla popové zpěvačce jen o čtrnáct měsíců později od manžela SMSka, že se s ní rozvádí. Russell Brand nyní čelí obvinění, že se v letech 2006 až 2013 na čtyřech ženách dopustil znásilnění, sexuálního napadení a emočního zneužívání.

Brand, který je od roku 2017 ženatý se spisovatelkou a ilustrátorkou Laurou Brand, s níž má dvě dcery, veškerá obvinění rezolutně odmítá. Ve vyjádření k informacím publikovaným v médiích řekl, že během svého „promiskuitního období byly všechny vztahy, které jsem měl, vždy zcela bez výjimky konsenzuální“. Komik je znám tím, že se o svém divokém období plném drog a promiskuity nebojí veřejně hovořit a mnohé prozradil i ve své knize.

Jeho první manželka Katy Perry je nyní zasnoubená s dlouholetým partnerem, hercem Orlandem Bloomem (46), a k této nové kauze se zatím nijak nevyjádřila. Někteří fanoušci i novináři s dobrou pamětí už se nicméně nahlas ptají, co o celé věci i pozadí Brandových záletů může vědět. Vycházejí přitom z rozhovoru, který poskytla nedlouho po rozvodu pro časopis Vogue.

„Je to velmi chytrý muž, a když jsem si ho brala, opravdu jsem jej milovala. Ale řekněme, že od chvíle, kdy mi 31. prosince 2011 napsal, že se se mnou rozvádí, jsem od něj neslyšela ani slovo,“ řekla tehdy Katy Perry, která následně popsala, jak zjistila pravý důvod nenadálého rozvodu. „Zpočátku jsem si myslela, že za konec našeho manželství nesu velkou část odpovědnosti já sama. Pak jsem ale zjistila skutečnou pravdu,“ prozradila zpěvačka, ale její znění si již nechala pro sebe.

Zpěvačka Katy Perry tvoří pár se slavným hercem Orlandem Bloomem:

„Tuhle pravdu popravdě spíš nemůžu prozradit. Nechávám si ji totiž v záloze pro případ, že bych ji opravdu potřebovala použít. Tehdy jsem se raději s koncem zkrátka smířila a řekla si: Tohle není kvůli mně, tohle je mimo mou kontrolu. A tak jsem se dokázala v životě posunout dál,“ dodala záhadně Perry. V jejím dokumentu Part of Me rovněž existuje scéna, při níž na pódium svého koncertu vyráží v slzách poté, co se zrovna s Brandem pohádala.

Shodou okolností se ke svému manželství s americkou zpěvačkou nedávno vyjádřil i sám Russell Brand. „Některé aspekty toho vztahu byly opravdu úžasné. Je to úžasná osoba a bylo svým způsobem úžasné žít na chvíli v samotném oku celého toho hurikánu slávy. Mimo mé pocity náklonnosti vůči Katy je to ale období, v němž jsem byl dost chaotický a aspoň z mého pohledu tak trochu odloučený,“ svěřil se exmanžel Katy Perry v pořadu Running Wild with Bear Grylls: The Challenge.

Od chvíle, kdy byly proti komikovi vznesena vážná sexuální obvinění, již britská policie vyzvala všechny další potenciální oběti, aby se přihlásily se svým svědectvím. Je tak očividné, že se o případy zveřejněné v médiích již aktivně zabývá. A někteří nyní spekulují nad tím, zda se Brandova exmanželka rozhodne veřejně podělit o své údajné tajemství, které by mohlo mít řadu kritických dopadů. Mohlo by údajným obětem pomoci docílit spravedlnosti. Nebo by naopak jejímu exmanželovi mohlo pomoci očistit své jméno v případě, že čelí lživým obviněním.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.