Celebrity

1. července 2023 10:08

Šarlota Chmelařová

Sexsymbol Pamela Anderson zažila peklo. Znásilnili ji už jako malou holčičku

Když se řekne Pamela Anderson, každému se vybaví nádherná blondýnka s dlouhýma nohama a bujným poprsím. V devadesátých letech byla považovaná za ikonu a sexsymbol. Muži si její fotky vylepovali na zdi a ženy jí buď záviděly, nebo ji obdivovaly. Za usměvavou tvářičkou se ale skrývá příběh plný bolesti a trápení. Jak probíhala její cesta na vrchol?

Kariéra Pamely Anderson, která dnes slaví své 56. narozeniny, se začala slibně vyvíjet, když jí bylo teprve 22 let. Mladičká Pamela se tehdy zúčastnila sportovního utkání a měla na sobě tričko s logem jednoho pivovaru. Všiml si jí kameraman a její záběry se dostaly až do rukou firmy a ta jí okamžitě nabídla spolupráci. Následovala nabídka z amerického Playboye, a tak si obyčejná dívka z Kanady začala psát svůj americký sen.

Mohlo by vás zajímat: Pamela Anderson si pojmenovala oba implantáty. Co nevíte o symbolu Pobřežní hlídky?

Během své kariéry se objevila na titulní stránce známého pánského časopisu celkem třináctkrát. Poté následovala kariéra herečky. Pamela Anderson měla sen stát se uznávanou herečkou. Ten se jí vyplnil a objevila se v několika známých seriálech a filmech. Mezi její nejznámější roli patří bezpochyby plavčice C. J. Parker v seriálu Pobřežní hlídka, kde si zahrála například po boku Davida Hasselhoffa. Nyní tato kráska oslavila 56. narozeniny. Její život však provázela řada skandálů a pocit nedocenění. Zatímco tvrdě dřela na své herecké kariéře, stále se potýkala se sexismem ze strany mužů. Nevhodné narážky si musela vytrpět i na place, hovoří o tom například ve svém dokumentu Pamela, Love story či ve své knize Love, Pamela.

Sexuální obtěžování a smůla na muže

V dokumentu mimo jiné odhaluje děsivé skutečnosti ze svého života. Když byla ještě malá holčička, sexuálně ji zneužívala její vlastní chůva. Ta se později zabila při autonehodě. Ve dvanácti letech ji znásilnil nejmenovaný pětadvacetiletý muž. A na střední škole ji její tehdejší přítel s dalšími kluky sexuálně napadl. Tyto své tři historky týkající se sexuálního násilí popisuje také v rozhovoru pro Variety.

Čtěte také: Sexy idol Pamela Anderson slaví 55: Od silikonů až k neotřelé eleganci

Podle svých slov měla v životě velkou smůlu na muže. „Všimla jsem si, že většina mých partnerů byli špatní muži, navíc se časem ještě zhoršovali,“ popsala Anderson. Se svými traumaty z minulosti se rozhodla vypořádat tak, že o nich začala veřejně mluvit. Tím, že se tímto způsobem rozhodla otevřít veřejnosti, chtěla také přimět ostatní oběti podobných činů, aby se nebály vyhledat pomoc.

Pamela Anderson byla vdaná celkem šestkrát. Bubeníka Tommyho Leea, kterého poznala na konci roku 1994, si vzala po čtyřdenní známosti. Jejich manželství bylo velice bouřlivé. Extrémní lásku střídaly žárlivé scény a hádky. Asi největší skandál je z roku 1996, kdy se v médiích objevila zpráva, že existuje video jejich milostných hrátek. Sexuální nahrávka se pak začala světem šířit jako lavina a mnozí dvojici obviňovali z toho, že ji do světa vypustili záměrně. Manželé si však stáli za tím, že jim byla nahrávka ukradena z jejich domu v Malibu.

Dvojice spolu má dva syny – Brandona Thomasea Leea a Dylana Leea. Vztah ale nakonec skončil rozvodem, když Pamela Tommyho obvinila z napadení. Měl ji několikrát uhodit, navíc před dětmi. Ve  vězení si odseděl šest měsíců a Pamela krátce po incidentu požádala o rozvod. Poté se spolu dali ještě dvakrát dohromady, jejich vztah ale ani přes opakovanou snahu nevydržel.

V roce 2006 se jejím druhým manželem stal Kid Rock, se kterým se po roce rozvedla. V roce 2007 si vzala hráče pokeru Ricka Salomona, s tím byla vdaná rok. Poté následoval rozvod a zase znovuobnovení sňatku. Další vztah měla s Jonem Petersem, manželství však trvalo pouze dvanáct dní. Posledního chotě Dana Hayhursta měla za muže třináct měsíců a manželství krachlo v roce 2022.

Podívejte se, jak to vypadalo na párty Playboye s Denisou Nesvačilovou:

Sdílejte článek
Štítky vztahy ženy sexy Pamela Anderson sexsymbol celebrita Playboy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.