Celebrity

13. října 2023 20:30

Vanesa Havlíková

Kazma už má jasno, zveřejnil plán B. Osud milionu dolarů vložil do rukou lidí

Kazma zveřejnil Plán „B“

Známý český producent a performer Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch si dával načas. Nyní už ale definitivně ví, co udělá s milionem dolarů, které nikdo nevyhrál v rámci jeho filmového hitu ONEMANSHOW: The Movie. Na sociálních sítích prozradil, co má s pohádkovou sumou v plánu.

S tím, že nikdo šifru k trezoru nerozluští a nezíská výhru v regulérním čase, Kazma ani jeho spolupracovníci nepočítali. Proto museli vymyslet plán B, který Kazma nyní spouští. „Přišla nám od lidí spousta nápadů a podnětů. Nejčastěji nám psali, ať to dáme na něco dobrého, natočíme nějakou další show, a nebo ať ty peníze rozdělíme mezi hráče,“ uvedl Kazma na svém Instagramu, a také pro pořad Showtime.

Kazma se rozhodl, že všechny nápady veřejnosti spojí a udělá něco, co ještě nikdo na světě neudělal. Prozradil, že milion dolarů v jeden daný okamžik vysype z vrtulníku a jelikož má na sobě každá bankovka speciální QR kód, mohou tak lidé díky kódům přispět na dobročinné účely. Kdy a kde k tomu dojde, se dozví pouze ti, kteří navštívili jeho film a zaregistrovali svou kartu online.

Čtěte také: Romantik Kazma se vyjádřil ke vzkazu pro Kalousovou. Někdo napíše dopis, on natočil film

Před pár týdny otřásl Českou republikou příběh malého Martínka a zvedlo to obrovskou vlnu solidarity. Na jeho léčbu se vybralo přes 150 milionů korun. Martínek už své peníze naštěstí má, ale na Doniu je spousta smutných příběhů, které by si zasloužily pozornost,“ objasnil.

Brzy budou z nebe pršet peníze

„V jeden jediný den, v jeden jediný okamžik se někde nad Českou republikou vznese nákladní vrtulník, který pod sebou bude mít kontejner. Ten má zespod obrovská vrata a ta se otevřou. Bude to největší ‚money rain‘, jaký kdo kdy na planetě udělal,“ sdělil Kazma s tím, že co lidé nasbírají, si mohou nechat a je jen na nich, jak s penězi naloží.

Každý, kdo má tedy z kina svoji kartu, se teď může zúčastnit druhého kola. Stačí si naskenovat QR kód (namířit na něj hledáček fotoaparátu vašeho chytrého telefonu) na zadní straně karty a kartu si aktivovat registrací do druhého kola. Na registraci všech karet zbývá ještě 5 dní a všichni, kdo si svoji kartu takto aktivují, se mohou účastnit finální hry.

Sdílejte článek
Štítky peníze dolar kino Kazma Kazmitch finále Česko ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.