Celebrity

26. července 2023 10:15

David Laštovka

Tajemný manžel Kornové: Pohyboval se v nejvyšších kruzích, s Yvettou si stále vykají

Yvetta Kornová, sestra zpěváka Jiřího Korna, která zazářila ve filmech Přijela k nám pouť, Housata nebo Šest medvědů s cibulkou, se o víkendu podruhé vdala. Kdo se stal jejím mužem, o kterém se toho příliš neví?

Herečka Yvetta Kornová se provdala za Josefa Petrů. Sympatický muž má za sebou poměrně bohatou historii. Jedná se o novináře, spisovatele, a dokonce i příležitostného herce. Objevil se například ve filmech Vrať se do hrobu nebo Kluci z hor.

„Od roku 1990 jsem pracoval jako novinář, žurnalistickou stáž jsem absolvoval v USA. Následně jsem čtyři roky pracoval jako parlamentní zpravodaj pro televizi a na přelomu století jako komentátor jednoho deníku. Poté jsem působil jako mediální konzultant místopředsedy PSP ČR, mluvčí ministra pro místní rozvoj, manažer krizové komunikace ve společnosti Unipetrol nebo mluvčí Spolany Neratovice,“ vyjmenoval redaktorovi webu Prima Ženy svou pestrou pracovní činnost.

Jak požádal Yvettu o ruku?

Napsal i několik knih. Jen namátkou Milý člověk Jan Libíček, Příběh českého herce Martin Růžek, Obyčejná valašská cérka Jarmila Šuláková nebo Miloslav Šlouf, démon je, kterou uvedl do života někdejší prezident Miloš Zeman. O své dnes už manželce napsal před rokem knihu Yvetta Kornová mezi blázincem a životem.

Z prvního manželství má dceru Kateřinu Annu. Yvetta je jeho druhou ženou. „Ač se Yvetta chtěla podruhé provdat až v sedmdesáti, požádal jsem ji o ruku 27. listopadu 2021 s krátkým veršem a svou fotografií z jednoho roku života, pořízenou v archaickém kočárku na dvoře mého rodného domu v Červeném Kostelci,“ popsal Josef Petrů. S Yvettou si sice stále vykají, což měnit nehodlají, ale láska, štěstí a spokojenost z nich jenom vyzařuje.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.