Yvetta Kornová se vdala. Herečka se vzdala slavného příjmení, za svědka měla bezdomovce

Yvetta Kornová se vdala. Pár oddával režisér Magnusek

Mladší sestra Jiřího Korna, herečka Yvetta Kornová, se podruhé vdala. Za manžela si vzala svého dlouholetého přítele Josefa Petrů. Vzdala se i slavného příjmení Kornová. Pár oddával režisér a blízký přítel Tomáš Magnusek. Svatba to byla skromná a plná nečekaných překvapení. Nevěsta neměla žádné šaty, ale lněné laclové kalhoty, které doplnila kloboukem, bílou šálou a květinami.

Yvetta Kornová (61), která je mladší sestrou zpěváka Jiřího Korna (74), na sebe výrazně upozornila v řadě dětských filmů, například Přijela k nám pouť, Housata nebo Šest medvědů s Cibulkou. Do života jí ale vstoupil alkohol, propadla se na společenské dno, a žila dokonce na ulici. Nyní je ale opět šťastná po boku svého novomanžela.

O víkendu se provdala za dlouholetého partnera Josefa Petrů a nosí příjmení Yvetta Petrů. Někdejší hereckou hvězdu oddal režisér Jiří Magnusek, který jí podal pomocnou ruku a obsadil ji do svého seriálu Společně sami.

„S Yvettou se znám delší dobu. V době, kdy jí nikdo nedal šanci, nabídl jsem jí práci ve svém hereckém muzeu a následně ji obsadil i před kameru. Pro jejich velký den jsem si připravil speciální řeč. Snad se jim líbila,“ sdělil redakci CNN Prima NEWS Tomáš Magnusek. Svatba byla komorní. Pouze s nejbližšími přáteli a rodinnými příslušníky.

Za svědka šel bezdomovec. Novomanželé si vykají

Mladší sestra Jiřího Korna se už na jaře svěřila, že plánuje skromnou veselku „Mám dlouholetý vztah. Plánujeme takovou bláznivou svatbu. Jen my dva a dva svědci. Říkali jsme si, že si je možná vybereme na ulici mezi bezdomovci. Říkala jsem vždycky, že podruhé se budu vdávat až v sedmdesáti. Ale asi to zkusím dřív,“ svěřila se pro magazín Showtime herečka, která žije v malé vesnici na Náchodsku.

A skutečně, Yvettě šel za svědka bezdomovec. A to z toho důvodu, že v minulosti bojovala se závislostí na alkoholu a sama skončila na ulici.

Atmosféra svatby byla velmi uvolněná a všichni si ji pochvalovali. „Jejich příběh lásky je úžasný. Josef si Yvettu v podstatě vysnil. Před téměř třiceti lety, když byl ženatý, byl do ní platonicky zamilovaný a řekl jí, že si ji jednou stejně vezme. Yvetta mu tehdy odpověděla, že je ošklivej a že k tomu nikdy nedojde. Pro Josefa je to splněný sen. Držím jim oběma palce, ať jim to v manželství klape a jsou šťastní a spokojení,“ prohlásil Magnusek. Zajímavostí je, že si novomanželé i po svatbě vykají.

Místo hvězdné kariéry skončila v léčebně. O své děti bojovala

Yvetta Kornová se narodila jako poslední ze čtyř sourozenců. Před kamerou poprvé stanula v deseti letech. Byla velmi talentovanou herečkou, zpěvačkou i tanečnicí. Dostala se na konzervatoř, kterou ale nedokončila. Během života se živila všelijak – jako uklízečka, kuchařka, pokojská, dělnice nebo rekvizitářka na Barrandově.

Jeden čas v základní umělecké škole vedla dramatický kroužek. Bohužel propadla alkoholu a drogám a několikrát skončila v léčebně. Po psychické stránce na tom byla nejhůř v době, kdy jí soudně odebrali děti. Bojovala o ně tři roky, aby je nakonec dostala zpátky. Do své minulosti už se nechce vracet a ohlíží se dopředu. Všech svých démonů se díky pevné vůli dokázala zbavit a nyní začíná novou, spokojenou životní etapu. Se svým manželem žije poklidný život, starají se o osm koček a dvě ovce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.