Adéla Gondíková o Velikonocích hřeší. Ke mně děti neposílejte, vzkazuje rodičům

Inkognito - Adéla Gondíková o Velikonocích s Jiřím Langmajerem

Adéla Gondíková (49) se na Velikonoce činí. Prozradila, jaké tradice s manželem Jiřím Langmajerem (56) dodržují a proč by rodiče neměli své koledníky posílat k nim domů.

Adéla je krásná žena a vedle Jiřího Langmajera jen vzkvétá. Její muž to ale pravidelně každý rok na Velikonoce jistí pomlázkou. „Nechávám se vyšlehat zcela dobrovolně a nastavuji se. Dostávám pomlázkou, kterou máme od souseda a je asi z osmi proutí, ale hrozně měkoučká. Jen nikdy nedokážu odhadnout množství vajec. Bydlíme na vesnici, a když jsme se tam přestěhovali před dvaadvaceti lety, bylo tam na Velikonoce hrozné procesí a my jsme jako Pražáci byli velmi překvapeni. Takže najednou nebyla vajíčka, tak jsem rychle vytahovala sladké. Každý rok mám dilema, kolik vajec mám udělat,“ popsala webu Prima Ženy každoroční stresující situaci Adéla Gondíková.

Adéla se snaží dodržovat velikonoční tradice

Kromě vajíček se u ní v troubě najde i beránek, i když krasavce roku by asi nevyhrál. „Máme hrozně starou formu na beránka. Je těžká a má čumáček, který je problematické vyklepnout. Zkoušíme to každý rok a čumák nikdy nemá, takže ho pak nějak lepím,“ směje se Gondíková při popisu pečení beránka.

Čtěte také: Jak slavit Velikonoce podle starých tradic a zvyků

Její manžel si koledovat do vesnice nevyráží. Když navíc mají volno, snaží se odjet pryč. Jakmile ale zůstanou doma, stojí to za to. „Jsme hrozně štědří, protože dáváme štamprličky. Chodí k nám hodně mladí koledníci a ti chtějí taky štamprličky, což mě trochu zaráží. Dám jim, ale pak je vychovávám, že by neměli. Ke mně svoje děti neposílejte,“ zakončuje vzkazem divákům herečka Adéla Gondíková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.