Celebrity

11. prosince 2023 12:50

redakce Prima Ženy

Kevin Costner má novou známost. Zpěvačka Jewel randila i se Seanem Pennem

Americký herec Kevin Costner (68) od rozvodu s manželkou Christine (49) na novou partnerku nemusel dlouho čekat. Přestože se po 18 letech manželství odloučili teprve před pár měsíci, herec už si zřejmě užívá krásné chvíle po boku zpěvačky Jewel.

Christine Baumgartner podala žádost o rozvod s Kevinem Costnerem po mnoha letech soužití. Jako důvod ukončení manželského svazku uvedla „nepřekonatelné rozdíly“. Brali se v září 2004 po čtyřletém vztahu a mají spolu tři děti – syny Caydena (16) a Hayese (14) a dceru Grace (12). Další tři děti má herec z předchozího svazku, se Cindy Silvou byl ženatý v letech 1978 až 1994. Sedmého potomka má z krátkého románku s Bridget Rooney.

Kdo je Nite Jewel?

S americkou zpěvačkou Nite Jewel (49) byl Kevin Costner poprvé spatřen v listopadu v Karibiku. Na snímcích, které obletěly zahraniční bulvární magazíny, k sobě herec novou přítelkyni pevně tiskne, zatímco mu sedí na klíně. Při setkání s fundraisery na Necker Islandu byli očividně v dobré náladě. Tuto akci zorganizovala sama Jewel pro svou dětskou nadaci.

Jewel je zpěvačkou. Její album Pieces of You z roku 1995 se v Americe stalo megahitem. Hraje v několika inscenacích, jako je I Can See Your Voice nebo Ring of Fire a CSI: Crime Scene Investigation. Dříve byla spojována také s hercem Seanem Pennem a v roce 2008 se oženila s Tyem Murrayem, americkým profesionálním kovbojem, devítinásobným mistrem světa v rodeu. O šest let později se rozvedli a poté držela své vztahy pod pokličkou, dokud nebyla spatřena právě s Costnerem.

Různé zdroje se dle The News shodují, že dvojice spolu na dvoutýdenním výletě zpočátku koketovala, nyní tvoří pár, a dokonce spolu opustili místo události. „Určitě se něco dělo. Koketovali, a když byli spolu, vypadalo to, jako by se oba jen rozsvítili,“ tvrdí jeden ze zdrojů a další dodává: „Každý, kdo je viděl, mohl poznat, že se něco děje.“

Herci z Hollywoodu letos stávkovali, podívejte se na reportáž:

Zdroje: The News, iDNES

Sdílejte článek
Štítky rozvod Amerika vztah herec Sean Penn Kevin Costner Nite Jewel

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.