Celebrity

26. listopadu 2023 07:00

David Laštovka

Evě a Vaškovi to klape i přes velký věkový rozdíl. Jejich dcera randí s Američanem

TOP STAR magazín 2018 (38): Eva a Vašek - zahrada

Hudební duo Eva a Vašek, které tvoří manželé Ševčíkovi, od sebe dělí 17 let. Jak jim to klape v manželství trvajícím už 16 let a čemu se věnuje jejich dvacetiletá dcera Eva?

Evička se Evě a Vaškovi narodila v době, kdy ještě nebyli manželé. Vyrostla z ní krásná slečna, která rodičům dělá velkou radost. „Má cit pro jazyky a dovede se orientovat v zahraničních kulturách v různých zemích světa a kontinentech, které s námi procestovala. Všude, kde to bylo možné, tak navštěvovala tamní školy s místními dětmi. Myslím, že jí to do života hodně dalo a velmi pozitivně ji to ovlivnilo,“ prozradil webu Prima Ženy Václav Ševčík.

Dcera Evička se v Americe neztratila

V USA, kde Evička se svými rodiči už více než deset let tráví čas pravidelně od října do dubna, si našla amerického přítele. A je šťastná a spokojená. „Pracuje jako my na volné noze. Svému příteli dělá marketing na sociálních sítích. Nyní se přihlásila k dalšímu studiu tohoto oboru v USA, kde jsou k tomu velké možnosti. Jen je uchopit a mít zájem. To je už na ní,“ poznamenal hudebník.

Zda Evička jednou bude žít v USA, nebo v rodném Česku, nechávají rodiče na ní. „Nejdůležitější pro nás je, aby byla v životě šťastná. Kde nakonec bude žít, záleží na jejím rozhodnutí,“ uvedl Vašek.

Věkový rozdíl není na škodu, říká hudebník

Eva a Vašek v manželství letos oslavili 16 let. Znají se ale o mnoho déle. „S Evou společně zpíváme čtyřiatřicet let. Troufám si tvrdit, že je to v manželských párech rekord, neboť neznám žádný další, který by spolu vydržel tak dlouho a zpíval doma i ve světě,“ prohlásil Václav Ševčík.

Čtěte také: Bílá, Krajčo či Hůlka. Celebrity, kterým vydrželo manželství jen pár měsíců

Přestože je Eva o 17 let mladší než její manžel, ani jeden to nebere jako handicap. „Výhodou je hlavně pro muže, že se musí snažit držet krok a být co nejdéle stále mlád, jak zpíval Karel Gott. Horší asi je, když vás řídí starší zkušená partnerka, ale po stránce odborné věk nestačí. Takto se vzděláváte společně a jde to ruku v ruce směrem i k potomkům,“ sdělil hudebník.

Sdílejte článek
Štítky láska rodina manželství vztah dcera svatba manželé zpěvačka Eva a Vašek Václav Ševčík Eva Ševčíková hudební duo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.