Celebrity

16. září 2024 12:45

redakce Prima Ženy

Klusovi truchlí, přišli o milovaného parťáka. Štěně si pořídili teprve letos v dubnu

Rodina zpěváka Tomáše Kluse (38) se musela navždy rozloučit se psím parťákem. Dalmatin František, kterého si pořídili teprve letos v dubnu, spolkl součást hračky a nakonec nepomohla ani operace.

„Milovanej kamaráde, náhoda je blbec, když krade... Přišel jsi, aby jsi vyléčil bolavý srdce, co dostala strach z toho, že soucit a láska jsou na ústupu. Bylo té lásky v Tobě tolik, že i nejzarputilejší nedůvěřivci podlehli s něhou a nešlo je od Tebe odtrhnout. Všechny ty smutky jsi rozpustil do svejch puntíků a vrátil jsi nám víru v barevnej svět,“ napsal na Instagramu zpěvák a herec Tomáš Klus, kterého fanoušci pravidelně vídají například v seriálu ZOO.

Nebezpečná hračka

Dalmatinovi Františkovi se stala osudnou pískací hračka, kterou rozkousal a spolkl pískátko. „Ucpalo mu střevo. To prasklo. Tři hodiny byl na sále. Teď je na JIP. Dejte si s pejsky pozor na pískací hračky. A držte palce. I tlapky a tlapky...“ napsal před týdnem Tomáš Klus na sociálních sítích, aby informoval a varoval fanoušky. Pejskaři pod příspěvkem se shodují, že žádné hračky, které pes může rozkousat a jejich malé části spolknout, by neměl mít nikdy volně dostupné na hraní bez dozoru.

Na shledanou v dalším příběhu

„Je těžký se loučit s někým, jako Ty. Odpověď na tu tunu smutku je jediná – Láska. A tu si přesně nám všem na tenhle svět každý den přinášel. A za to Ti budu navždy děkovat,“ napsala na Instagramu Tamara Klusová. Potvrdila také, že ona i Tomáš Klus věří v to, že život a smrt jsou spojené: „Život a smrt jedno jsou. Stejně jako já a Ty jedno jsme. Leť do světla, Frančulo. A brzy na shledanou v dalším našem příběhu, který nás jednou čeká.“

Čtěte také: Každý má problém s nějakou závislostí, říká Klus. Prozradil ty vlastní, ukázal i foto od lékaře

„Koukej se brzo vrátit. Poznáme se podle pusinek, co chutnaj jako šunkofleky. Milujeme Tě nafurt. Pašáku. Tvá mise: milujeme byla víc než úspěšná,“ dodal Tomáš Klus.

Podívejte se také, co před časem Tamara Klusová prozradila v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.