Celebrity

12. srpna 2024 14:08

David Laštovka

Vztah Farne s Klusem skončil kvůli nevěrám. Její manžel kdysi chodil s jeho Tamarou

Ewa Farna, která 12. srpna slaví 31. narozeniny, žije už sedmým rokem ve spokojeném manželství s kytaristou Martinem Chobotem. S ním má dvě děti, syna Artura a dceru Ellu. Cesta k jejich lásce byla trnitá. Zpěvačka předtím na lásku měla smůlu. K jejím partnerům patřil i zpěvák Tomáš Klus.

Životní láskou Ewy Farne je hudebník Martin Chobot, který v minulosti působil jako kytarista v její kapele. Vzali se po čtyřech letech vztahu a devítiletém přátelství. Dva roky po svatbě se jim narodil syn Artur, za další tři roky pak dcera Ella. Zpěvačka je šťastnou maminkou a užívá si rodinného štěstí.

Než poznala Chobota, který je mimochodem vnukem výtvarníka Vladimíra Suchánka, prožila dva vztahy, které skončily bolestným rozchodem. První láskou byl exotický hudebník Marcus Tran. Ten stejně jako Chobot byl kytaristou v její doprovodné kapele. Po několika letech ji opustil kvůli o sedm let starší moderátorce Martině Gavriely.

Čtěte také: Kytarista Marcus Tran představil syna Ewě Farne: Tahle teta měla být tvoje maminka

Mohlo by vás zajímat: Ewa Farna a její lásky. Klus ji podvedl, Marcuse Trana jí přebrala Martina Gavriely

Bolestný rozchod

Druhou láskou Ewy Farne byl o sedm let starší zpěvák a herec Tomáš Klus. Sblížili se během předávání hudebních cen Anděl, které společně moderovali. Jejich vztah trval několik měsíců, ale pro zpěvačku skončil opět velmi hořce. Jak se s odstupem let ukázalo, důvodem byly Tomášovy nevěry. Sám se totiž před časem na své sociální síti vyzpovídal z toho, že během života podváděl všechny své předchozí partnerky, včetně své nynější manželky Tamary.

Jak dnes vychází s Tranem a Klusem?

Čas všechny rány zahojil, Ewa expartnerům už dávno odpustila a s oběma vychází velmi dobře. „Spousta lidí mi zrazovala od toho, abych chodila s muzikanty, ale Marcus i Tomáš byli fajn. A Martin je ten pravý. Je to můj třetí a doufám, že poslední vztah,“ svěřila se zpěvačka redaktorovi webu Prima Ženy.

Manžel hrával s Tamarou Klusovou

Martin Chobot už v kapele své manželky nepůsobí, před třemi lety se z ní rozhodl odejít. V minulosti hrával v kapele s Tamarou Klusovou, tedy současnou manželkou Tomáše Kluse, s kterým kdysi randila Ewa. „Tamara chodila o rok výš na stejnou základku jako já a vlastně jsme tam tak postaru skládali. Já jsem měl kytaru a mému kamarádovi jsem řekl, ať si koupí basu, i když vůbec neuměl hrát. O Tamaře jsme věděli, že zpívá, takže jsme se tak nějak dali dohromady naprosto přirozeně a vlastně to byla strašná sranda,“ zavzpomínal Chobot v podcastu Známí známých na CNN Prima NEWS.

Těhotná Ewa Farna v pořadu 7 pádů Honzy Dědka: Dvě děti budou masakr!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.