Celebrity

11. června 2024 09:32

Eliška Reiglová

Nevěra není tabu, říká Agáta Hanychová. Když máte rodinu, měla by se odpustit

V posledních dnech společenským děním výrazně zamíchalo, když někdejší účastnice reality show VyVolení a influencerka Eva Feuereislová zveřejnila zprávy s partnerem Agáty Hanychové. Ty pocházely z předešlých let, ale také ze září loňského roku, kdy vyšlo na povrch, že se Miroslav Dopita k matce svého syna Kryšpína vrátil. A Agáta se ke všemu kupodivu vyjádřila dost smířlivě.

Eva Feuereislová, vystupující na sociálních sítích pod přezdívkou Plastic Queen, rozhodně ví, jak zčeřit klidné vody českého showbyznysového rybníčku. Když se jí zdálo, že je v něm moc velká nuda, zveřejnila na Instagramu konverzace s Miroslavem Dopitou, aktuálním partnerem a otcem prvorozeného dítěte Agáty Hanychové.

Některé peprnější zprávy pocházely z let předchozích, kdy ještě zdaleka nikdo nemohl tušit, že Dopita a Hanychová budou znovu tvořit pár. V roce 2018 například Feuereislová někdejšímu hráči amerického fotbalu oznámila, že je zadaná. On na to reagoval: „Takže mi kozy už neukážeš?“ Tou dobou sice nebyl s Agátou, ale tvořil pár se svou bývalou ženou Terezou.

Nevěra v toleranci

K samotné Plastic Queen a tomu, proč si myslí, že zprávy nyní zveřejňuje, se Agáta Hanychová dosud nevyjádřila. Zdá se tak, že ať na sociální sítě umístila cokoliv, jednu z nejoblíbenějších influencerek českého Instagramu se jí rozhodit nepodařilo. A neotřásla ani jejím vztahem s Dopitou, který je nyní zjevně velmi stabilní.

Dokonce to vypadá, že na druhý pokus je vztah Mirka Dopity a Agáty Hanychové ještě pevnější než dřív. A to natolik, aby v něm mohly být některé záležitosti s přimhouřeným okem ignorovány. „Já bych v tom nemohla žít, ale myslím si, že nevěra, když třeba máte rodinu, tak by se měla odpustit, alespoň ta první. Člověk může zakopnout,“ řekla influencerka podle webu eXtra.cz.

Čtěte také: Hanychová obvinila Soukupa ze lží a vychválila svého expartnera Prachaře

Účelově by ale Agáta nepátrala po tom, zda jí náhodou partner nezahýbá. „Holky by neměly lézt partnerům do telefonu. Dělá to strašně moc žen. Nevím, jestli obráceně, protože to znám spíše z toho holčičího pohledu. Já, než abych se koukla partnerovi do telefonu, tak si radši ukousnu ruku,“ zasmála se.

Královna plastik Eva Feuereislová: Kolik má operací a kolik ji to stálo?

Sdílejte článek
Štítky nevěra rodina Miroslav Dopita Agáta Hanychová Eva Feuereislová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 7. 2024

Nezajímejte se o to, zda získáte více. Soustřeďte se na to, co už máte, Berani. Pracujte s tím, co ve vás rezonuje. Instinktivně víte, co funguje a co ne. Neztrácejte čas nesmyslnými záležitostmi. Zaměřte se na priority. Čím vyrovnanější a stabilnější budou dnes vaše emoce, tím více prosperity přijde do vašeho života.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.