Mirek Dopita má co vysvětlovat. Psal si s Evou Feuereislovou, lákal od ní intimní fotky

Manžel Agáty Hanychové, Mirek Dopita, bude mít co vysvětlovat. Silikonová krasavice a někdejší účastnice reality show VyVolení, Eva Feuereislová, která je známá pod přezdívkou Plastic Queen, si řekla, že v českém showbyznysu je podezřelý klid a rozhodla se zveřejnit konverzaci, kterou s Dopitou v minulosti vedla. Bývalý hráč amerického fotbalu jí psal, prosil o schůzku a lákal z ní intimní fotografie.

Agáta si může oddechnout, protože nejde o aktuální konverzaci. Dopita měl psát Feuereislové před několika lety, když byl ještě ve vztahu se svou bývalou ženou Terezou. A to možná dokonce jen několik týdnů poté, co se s ní oženil.

V jedné zprávě, kterou Eva zveřejnila na Instagramu, Dopitovi píše, že slaví třicetiny. Ty měla silikonová diva v prosinci 2019. „A půjdeme na Pařížskou nakupovat?“, ptá se ho v konverzaci Feuereislová. Dopita reaguje smajlíky a otázkou: „Co mi koupíš?“ „Ty mě,“ píše účastnice reality show a dodává, že slaví třicetiny. Na to jí Dopita přeje všechno nejlepší a píše: „Já jsem dáreček.“ Ona: „To teda jsi!“

Sdílela pak i starší zprávy, z roku 2018, kdy ji manžel Agáty Hanychové žádal o schůzku a zřejmě i intimní fotografie. Ona mu v jedné ze zpráv píše, že má přítele. On na to reaguje: „Takže mi kozy už neukážeš?“ Jak se zdá, Dopita byl sice zadaný, ale hledal povyražení i jinde.

Čtěte také: Manželský finanční nepoměr: Agáta má půl milionu měsíčně, na jméno Dopity jsou exekuce

Sama Agáta ví, že její choť nepatří k nejvěrnějším mužům. Jeho slabost pro ženy ostatně komentovala i ve svém podcastu, který mají společně s Ornellou Koktovou. Ta mimochodem nedávno uvedla, že po ni pokukoval partner Dominiky Myslivcové.

„Myslím, že přede mnou a před Kryšpínem měl deset tisíc holek a mezi jeho ženou a mnou měl dalších dvacet tisíc holek,“ reagovala na dotaz, zda si myslí, že se její manžel v něčem změnil. V otevřeném hovoru se ho nebála nazvat děvkařem.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová promluvila o intimnostech. S Dopitou si užívá i čtyřikrát týdně

Není to poprvé, kdy Plastic Queen zveřejnila soukromou konverzaci. Koncem letošního března se veřejnosti pochlubila zprávami, které jí psal dnes už bývalý partner Dominiky Mesarošové. Tak se necháme překvapit, koho má ještě ve svém adresáři.

Královna plastik Eva Feuereislová: Kolik má operací a kolik ji to stálo?

Sdílejte článek
Štítky Dominika Myslivcová Agáta Hanychová Dominika Mesarošová Ornella Štiková Eva Feuereislová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 7. 2024

Nezajímejte se o to, zda získáte více. Soustřeďte se na to, co už máte, Berani. Pracujte s tím, co ve vás rezonuje. Instinktivně víte, co funguje a co ne. Neztrácejte čas nesmyslnými záležitostmi. Zaměřte se na priority. Čím vyrovnanější a stabilnější budou dnes vaše emoce, tím více prosperity přijde do vašeho života.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.