Celebrity

7. června 2024 11:07

Josef Šťastna

Dominiko, hlídej si ho! Ornella Koktová oznámila, že to na ni zkusil partner Myslivcové

Dominika Myslivcová promluvila o synovi a partnerovi

Rýsuje se nám v českém showbyznysovém rybníčku další fatální rozchod? Ornella Koktová oznámila, že to na ni zkoušel muž, se kterým má dítě influencerka Dominika Myslivcová.

Influencerka Dominika Myslivcová by si měla užívat malého syna Deriana a lásku svého partnera Zdeňka. Jenže se zdá, že Dominika je ve skutečnosti méně šťastná, než jak prezentuje na sociálních sítích.

Už na konci dubna pro Prima Ženy Myslivcová uvedla, že si některé věci představovala jinak. Její partner Zdeněk je málo doma, raději vyráží do víru noční Prahy.

„Dozvěděla jsem se hodně věcí. Jak to říct? Asi jsem si některé věci představovala jinak,“ odpověděla Dominika nejprve v náznaku na otázku, jak se vyvinul jejich vztah se Zdeňkem od doby, kdy se společně stali rodiči. „Vůbec jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale možná je to krize. Můžeme tomu tak říkat,“ dodala půvabná influencerka, která na společenské akce chodí v poslední době sama.

Čtěte také: Dominika Myslivcová přiznala potíže ve vztahu. Pár měsíců po narození syna přišla krize

Zdá se, že jejímu Zdeňkovi to tolik nevadí, ten zase sám vyrazil na večírek, na kterém Lela Vémola slavila 35. narozeniny. Dlouho sám ale nebyl, na baru se kolem něj rychle točily pohledné ženy. Zdeněk přítomné novináře ujistil, že Dominiku stále miluje, ale rád si zajde na sklenku do společnosti.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, kolik si vydělá Agáta Hanychová

Ornella má pro Dominiku vzkaz

Nyní přilila olej do ohně Ornella Koktová. Ta v podcastu, který má spolu s Agátou Hanychovou, vzkázala Myslivcové, ať si svého chlapa více hlídá. Ornella se nechala slyšet, že to na ni Zdeněk zkoušel.

„Vztah Dominiky se Zdeňkem trochu smrdí. Nedávno jsem byla v baru a pan Zdeněk na mě hodil očička. A já poznám ta očička. Tak si říkám, co tady vůbec dělá, má být doma s tím miminem a Dominikou,“ tvrdila v podcastu paní Koktová. Uvidíme, jak dlouho Dominika bude Zdeňkovy toulky noční Prahou tolerovat.

Podívejte se, jak si narozeniny, na které došel také partner Myslivcové, užívala Lela Vémola:

Sdílejte článek
Štítky alkohol nevěra narozeniny Dominika Myslivcová Praha Influencer Ornella Štiková Lela Vémola

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.