Celebrity

6. června 2024 16:01

Vanesa Havlíková

Lela Vémola se pochlubila maminkou. Fanoušci oceňují její přirozenou krásu

Lela Vémola si užila honosnou oslavu narozenin

Lela Vémola, manželka zápasníka Karlose Vémoly, oslavila 35. narozeniny ve velkém stylu. Oslavu si nenechalo ujít mnoho jejich přátel nejen ze světa showbyznysu. Samozřejmě nechyběli ani její rodiče. Dle fotografií je zřejmé, že maminčiny geny Lela rozhodně nezapře.

Osobně přišly modelce a influencerce pogratulovat desítky lidí. Na oslavu dorazila například slovenská modelka Andrea Verešová, influencerka Nela Slováková či podnikatel Ivo Rittig. O hudební program se postarali slovenská zpěvačka Tina, romská kapela i čeští zpěváci Petr Kutheil a Sámer Issa. Nechyběli ani její rodiče.

Čtěte také: Lela Vémola si užila narozeniny zahalená v luxusu. Karlos byl z oslavy trochu naštvaný

Půvabná maminka

Lela na oslavu půlkulatin vynesla honosné bílé šaty s kamínky a prvky peří. Doplnila je o diamantové šperky v hodnotě 3,5 milionu korun a byla tak za hvězdu. Pozornost na sebe nestrhla pouze ona, ale také její rodiče, kteří jsou ve skvělé formě.

Fanoušci byli překvapeni především z toho, jak půvabná je maminka Lely. „Vždyť vypadá lépe než dcera! Tady jde jasně vidět, že když do sebe člověk nenechá řezat, může být přirozeně hezký,“ mají jasno sledující na sociálních sítích.

Slavnostní den si nenechal ujít ani tatínek oslavenkyně. Ten si se svou dcerou i zatancoval. Kromě rodičů na oslavu dorazila také Lelina starší sestra. Ta stejně jako její maminka všechny okouzlila svou přirozeností.

Přečtěte si: Lela Vémola popsala, v jakém stavu je Karlos před Véghem. Z ložnice ho nevyhnala

A co si manželka Karlose Vémoly přála ke svým půlkulatinám? „Úspěšné otevření salonu, aby mi salon vyšel a já byla spokojená, šťastná, abych vzkvétala v byznysu, který mě bude bavit. A samozřejmě, aby byla rodina zdravá, manžel spokojený, protože to všechno souvisí i zpětně,“ prozradila v rozhovoru pro Prima Ženy.

Na narozeninách Lely Vémoly jsme potkali také Gabrielu Jiráčkovou, podívejte se na rozhovor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.