Celebrity

5. června 2024 09:43

Josef Šťastna

Lela Vémola si užila narozeniny zahalená v luxusu. Karlos byl z oslavy trochu naštvaný

Lela Vémola oslavila narozeniny, předvedla luxusní šaty a šperky

Lela Vémola, manželka známého zápasníka v MMA Karlose Vémoly, oslavila 35. narozeniny ve velkém stylu. Jak prozradila pro web Prima Ženy, pečlivě připravovala každý detail, aby bylo vše dokonalé. Co je pro ni tím největším narozeninovým darem?

Labutí šaty a šperky za 3,5 milionu

Lela Vémola vynesla na svou oslavu půlkulatin nádherné bílé šaty v hollywoodském stylu a také zapůjčené šperky v hodnotě 3,5 milionu. Jak to Lele slušelo, se můžete podívat ve videu a v galerii v úvodu článku. Pro web Prima Ženy v rozhovoru prozradila, kolik žen jí s výsledným lookem pomáhalo. „Jen dvě,“ odpověděla s tím, že jedna z žen ji líčila a druhá se postarala o vlasy. Neopomněla poděkovat i své asistentce, bez které by dle svých slov vše sama nezvládla. Jako máma dvou dětí, podnikatelka chystající svůj vlastní salon a manželka bojovníka v přípravě na důležitý zápas občas neví, kam dřív skočit.

Největší dárek v dětství a teď

Sny a přání každého se za 35 let života samozřejmě změní. Co si nejvíce přála malá Lela a jaké sny má dnes? „Když mi bylo pět let, toužila jsem po velké panence a dostala jsem ji. Dala jsem jí jméno Nikolka a mám ji dodnes. Moje Lilinka si s ní u mých rodičů hrává. Takže je to taková tradice a myslím si, že každé dítě po něčem touží,“ popsala Lela Vémola pro web Prima Ženy.

Přečtěte si také: Já jsem skutečný lev, Karlos je nosorožec, nebo co, vtipkuje Végh. Odhalil i nová tetování

Letos si největší dárek dá sama, jelikož se jí snad brzy podaří otevřít vlastní kosmetický salon v Praze. Ten je totiž aktuálně tím hlavním snem, který Lela má. „Úspěšné otevření salonu, aby mi salon vyšel a já byla spokojená, šťastná, abych vzkvétala v byznysu, který mě bude bavit. A samozřejmě, aby byla rodina zdravá, manžel spokojený, protože to všechno souvisí i zpětně,“ vyjmenovala svá přání.

Karlos byl naštvaný, ale pugét donesl

Lely velký den proběhl jen pár dní před velkou odvetou Karlose Vémoly s Attilou Véghem. Ti v sobotu znovu změří své síly na turnaji Oktagon 58 v pražském Edenu. Není tedy divu, že se Karlosovi v jeho aktuálním rozpoložení oslava manželky příliš nehodila do karet. Finišuje přípravy, drží přísnou dietu...

„Karlos je trochu naštvaný, ale po jeho zápasu – ať už ho vyhraje, či prohraje – by to stejně šlo všechno nazmar. Oslava by pak už žádná nebyla...“ prozradila Lela před pár dny deníku Blesk důvod, proč s oslavou nechtěla čekat. Manžel oslavenkyně sice nechal svou ženu chvíli čekat, ale nakonec dorazil a donesl dárky i obří kytici. Byla tak velká a těžká, že ji Lela nemohla ani udržet.

Na narozeninách Lely Vémoly jsme potkali také Gabrielu Jiráčkovou, podívejte se na rozhovor:

Sdílejte článek
Štítky rozhovor krása luxus narozeniny móda Karlos Vémola Lela Ceterová Attila Végh Lela Vémola

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.