Celebrity

8. března 2024 09:30

Eliška Reiglová

Zmizel nákup i krabice s dárky. Lela Vémola byla okradena na parkovišti, bála se zasáhnout

Velmi nepříjemný zážitek za sebou má modelka a podnikatelka Lela Vémola (34). Její den začal krásně, jak sama uvedla na Instagramu, jen o něco později ale byla okradena. Když naložila do auta nákup, šla ještě připoutat syna, aby mohla vyrazit na cestu. Právě v tu chvíli ale přišli dva muži a nemilosrdně jí během pár sekund vyprázdnili kufr. Přišla tak o nemalou sumu.

Jsou situace, na které se nelze připravit, a člověk vlastně ani nepočítá s tím, že by k nim mohlo dojít. Jednu přesně takovou má za sebou manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly, pro kterou se obyčejný nákup změnil na jeho samotném konci v noční můru. Když poutala syna, aby mohla odjet domů, byla okradena.

„Když jsem dávala dítě do auta, tak mě okradli. Extrém. Tak doufám, že jsou spokojení. Nemám prostě slov... Jak může někdo takhle okrádat lidi? Měla jsem otevřený kufr, poutala jsem malého a okradli mě,“ řekla na Instagramu Lela Vémola. Na videu, které dala do příběhu, plakala a byla evidentně v šoku.

Strach zasáhnout

Kromě nákupu z obchodu byla Lela okradena také o krabici, v níž měla blíže nespecifikované dárky. Pachatelů si všimla, ale v obavách o sebe a svého syna nechtěla nic dělat. Kdyby zasáhla, mohla se krádež zvrtnout v něco ještě horšího.

„Já také musím pracovat, abych měla peníze. Nikomu nepadá nic jen tak! Nákup potravin mi vzali ve větší sumě. A velkou krabici, kde jsem měla dárky. Já nemám slov. Byli to dva chlapi... extrémně rychlá akce. Zaregistrovala jsem to, ale jak si sama pomůžu s malým dítětem v autě. Ještě se člověk i bojí, aby se něco nestalo,“ dodala.

Podívejte se, jak probíhalo stěhování Vémolovy tygřice:

Sdílejte článek
Štítky krádež obchod nákup Karlos Vémola Lela Ceterová Lela Vémola

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.