Celebrity

7. března 2024 10:22

Eliška Reiglová

Manželovy nálady při přípravě jsou komplikované, říká Lela Vémola. Už jsou sehraní

Attila Végh a Karlos Vémola 8. června znovu vstoupí do klece, aby se střetli v odvetě poté, co první jmenovaný bijec toho druhého v listopadu 2019 knockoutoval v prvním kole. Oběma zápasníkům jsou velkou oporou manželky. Lela Vémola prozradila, jak prožívá přípravu svého muže a zda s ním poletí do zahraničí, kam se kvůli tréninkům chystá.

Každá práce je snazší, když doma vše funguje tak, jak má. To platí i o MMA a dobře si to uvědomuje Lela Vémola. Ta je nyní manželovi velkou oporou při přípravě na odvetu s Attilou Véghem. Oba bijci už započali přípravy a spolu s nimi i jejich rodiny, které tento proces prožívají také. Děti Karlose Vémoly jsou ještě malé, ale jejich maminka tlak vnímá.

„Za těch šest let jsem si zažila už velké množství zápasů, takže my jsme v té přípravě a ve spolužití během přípravy sehraní. Samozřejmě je to o to těžší, když vychováváte dvě malé děti a jako žena pracujete. Ale máme to nastavené tak, aby to celá rodina zvládla,“ řekla upřímně Lela Vémola pro Prima Ženy.

Čtěte také: Vémola o podlém útoku: Někdo skoupil vstupenky na můj film, aby kino zůstalo poloprázdné

Největší opora

Leckdo by si mohl myslet, že pro partnerku zápasníka nemůže být jeho příprava náročná. Koneckonců veškerou dřinu v posilovně podstupuje v tomto případě muž. Takové tvrzení je ale daleko od pravdy, námaha a nutnost dodržování striktního jídelníčku zasahuje i jeho okolí. A psychická příprava je nutná na více stranách.

„Já se na zápas samozřejmě připravuji, ale čím blíž k zápasu bude, tím bude ta příprava složitější. Když muž drží dietu a do toho má velmi těžké tréninky, tak jsou ty nálady samozřejmě komplikované a nikdy nevím, s jakou se manžel probudí. Ale jak říkám, za ty roky jsem si zvykla a snažím se pro něj být co největší oporou. Může za mě být šťastný,“ zasmála se Lela.

Společné Thajsko

S přípravou na tak velký zápas souvisí i nutnost odcestovat do zahraničí, kde se na profesionální zápasníky a jejich sport přímo zaměřují. Už před časem Karlos Vémola oznámil, že před zápasem hodlá navštívit Ameriku či Thajsko. V jedné z těchto zemí se aktuálně nachází, a až se vrátí, doma se stejně moc neohřeje.

„Právě je v Americe, momentálně byl v Grand Canyonu. Jeho táta měl narozeniny, tak od něj dostal takový výlet. Už jsou i na místě, kde bude můj muž trénovat, takže spojil příjemné s užitečným. Má se vrátit 11. března a o tři dny později poletíme na dva týdny do Thajska. On bude trénovat, já si trochu odpočinu od všech mateřských a pracovních povinností. Těším se,“ prozradila nadšeně manželka nejslavnějšího českého MMA bijce.

Čtěte také: Strana PRO chtěla uplatit Vémolu, ten odmítl. Co na to Rajchl? Chtěl by Vágnera nebo Dyka

„Thajsko je velmi krásné, moc se mi tam zalíbilo. Je tam nádherná energie, příroda, všichni lidé jsou usměvaví, nikdo si na nic nehraje, cítíte se uvolněně… Oblečete si boty, kraťasy, tričko a jdete na motorku. Nikdo vás neřeší, nikdo vás nepozná. Opravdu tam je oddech více než stoprocentní. Vyčistíte se od všech zlých energií,“ dodala Lela Vémola, která je manželovi velkou oporou.

Poslechněte si rozhovor s Attilou Véghem o nadcházejícím zápasu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.