Celebrity

22. května 2023 18:05

Tomáš Durčák

Hrdost a víra v další výhry. Lela se vyjádřila k zápasu Vémoly s Kinclem

Sobotní ostře sledovaný souboj o titul šampiona střední váhy organizace Oktagon mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou skončil pro „Terminátora“ velmi krvavou porážkou. K té se po jednom dni na rozmyšlenou poprvé vyjádřila manželka poraženého Lela Vémola.

Karlos Vémola byl před samotným zápasem přesvědčen, že zopakuje svůj pět let starý výkon a velkého rivala Patrika Kincla s přehledem v kleci porazí. Průběh souboje však byl jiný, a zatímco Kincl po vítězství na body odcházel plný úsměvů i energie, jeho protivník musel s pořádně dobitým obličejem a vážně zraněným okem zamířit rovnou do nemocnice.

Lela manžela plně podpořila a vychválila

Od chvíle, kdy byl jasný výsledek zápasu, fanoušci napjatě očekávali, jak se poražený k celé věci postaví. Nakonec se jej rozhodla podpořit i manželka Lela, která v neděli na Instagram napsala nejen svůj názor na zápas, ale i na další pokračování kariéry Karlose. „Můj manžel se vždy snaží dát do svých zápasů všechno. Jeho odvaha, bojovnost a snaha z něj dělají skutečného bojovníka,“ začala svůj vzkaz, v němž rozhodně na adresu manžela nešetřila chválou.

Mohlo by vás zajímat: Mesarošová šla jen na oběd s přáteli a skončila na MMA. Chci zpátky do Prahy, prozradila

„Je důležité si uvědomit, že prohry patří ke sportu a jsou neodmyslitelnou součástí cesty k úspěchu, hlavně po všech kauzách a ubližování směrem k naší rodině od třetích osob, které předcházely tomuto zápasu,“ napsala Lela, která tím zřejmě mimo jiné narážela na to, že ze záletnických afér Karlose si udělal před zápasem legraci i jeho protivník Patrik Kincl.

„Karlos má potenciál se z této prohry poučit a vrátit se do dalších zápasů ještě silnější. Jeho odhodlání a vytrvalost jsou obdivuhodné a slouží jako inspirace i pro ostatní bojovníky. Vím, že můj muž v sobě najde silu a motivaci, aby pokračoval ve svém tréninku a připravil se na další příležitost, kdy bude mít možnost ukázat svůj potenciál,“ vychválila Karlose milující manželka.

„Jsem jeho hrdá manželka a stojím při něm na každém kroku jeho zápasnické kariéry. Jsme rodina a úžasný tým a vždy se budeme navzájem podporovat a stát při sobě,“ uzavřela společně s emotikonem srdíčka na znamení lásky Lela svůj vzkaz, který posbíral nejen velkou podporu, ale také částečnou kritiku. Někteří komentující si stěžovali, že Karlos svému protivníkovi po zápase nepodal ruku a ani on, ani jeho manželka ve svých vyjádřeních vítězi nepogratulovali.

Vémolovo zmizení? Musel s okem do nemoncice

Zatímco Lela na tuto skutečnost, kterou někteří označili „nesportovním chováním“ či „arogancí“, nereagovala, Karlos situaci ve svém prohlášení vysvětlil. „Bohužel to moje oči v zápase dost odnesly a musel jsem rovnou do nemocnice na vyšetření. Kdo mě zná, ví, že respektuji soupeře a dokážu i po prohře plnit své povinnosti, ale zdraví bylo přednější,“ popsal Vémola důvody, proč se po něm ihned po zápase slehla zem. „Patrik je šampionem, tak to prostě je,“ uznal také, aby nenechal nikoho na pochybách, že s výsledkem zápasu nesouhlasí.

Čtěte také: Z dobrých přátel největšími rivaly. Karlos Vémola a Patrik Kincl vedou odlišné životy

Podporu i motivaci bude známý bojovník rozhodně potřebovat, neboť jak sám připustil, má již s Oktagonem domluvené další zápasy, kterých se chce určitě zúčastnit. Nejen pro Lelu, ale i pro zbytek Karlosovy rodiny to tak znamená, že jej v jeho náročném tréninkovém režimu budou muset podporovat i nadále. Jak ale sám „Terminátor přiznal, v tuto chvíli si chce hlavně odpočinout, dát se dohromady a vše si ještě v klidu promyslet.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.